Connect with us
Suzuki

Újdonság

Ne csak álmodj róla! Brixton bemutató

A Brixton motorkerékpárok nagyon jó ár-érték aránnyal jelentek meg most a hazai piacon, ezek közül most a BX125R-t hozuk el egy bemutató fotózásra

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Ha megfigyelitek, egyre több az új motorkerékpár gyártó a kissebb kategóriákban, mi most a Brixton kínálatát szeretnénk neketek bemutatni. Ár-érték arány bajnok modellek ezek az A1-es és A2 kategóriában is. Hol kapsz egy stílusos Café Racert 900.000Ft-ért? Megmondom, sehol! Ha elkezdessz egyet építeni 2 milla alatt nem úszod meg és egy 30 éves technikát reszelgetsz, ami nem lesz sokáig megbízható és az alkatrész beszerzés is nehézkes.

Itt van viszont ez az új márka, amely klasszikus 125 és 250 köbcentis motorokat kínál baromi jó áron. Persze ha nagyobbat szeretnél, akkor építs magadnak, ahogy a Café Kedd sorozatunkban is buzdítunk erre mindenkit.

Ha építenél ajánljuk az IHAROS Garázst

Magyar motorépítők: IHAROS

Interjú Iharos Dáviddal

Mikor ez a kedves és szerény Dávid a műhelye felé vezetett, egyáltalán nem voltam felkészülve arra, ami odabent fogadott. Bevallom kellett egy kis idő mire felfogta az agyam azt, amit a szemem látott és a szívem érzett.
Lassan hatott át a hely szellemisége, és ahogy kezdtem ráhangolódni hol is vagyok, gyermeki lelkesedéssel csodáltam rá egy-egy ritka motorkerékpárra.
Egyszerűen hihetetlen érzés volt azokat a gépeket élőben látni, amikről cikkekben írok, olvasok. Szívem szerint mindet egyesével tetőtől-talpig megvizsgáltam, simogattam volna, de sajnos erre nem volt lehetőség…

 

De akinek nincs kedve évekig bíbelődni, (és akkor a befektetett halom pénzről még nem is beszélünk…) hanem csak ráülne egy garanciális motorkerékpárra, annak ez a BRIXTON nagyon jó választás lehet. Ha megnéztétek a gyári weboldalon a típusokat, akkor láthatjátok, hogy tényleg jól néznek ki, ha pedig élőben szeretnétek látni ilyeneket, akkor a Szilágyi Erzsébet fasor 17-21-ben, a motorosboltunkban rá is ülhettek és megcsodálhatjátok ami épp raktáron van az üzletben.

A Brixton tervezői főleg a 35+ éves újrakezdőknek fejlesztette ezeket a gépeket, de azt vesszük észre, hogy az A1-es vezetői engedéllyel rendelkező fiatalok is nagyon keresik ezeket a gépeket, főleg a BX 125R CaféRacert, ami elég menő manapság. Az ára is megfizethető és a technika sem elavult, hiszen befecskendezős, tárcsafékes, LED világításos, garanciális motort ennyi pénzért sehol nem lehet venni.

Ahogy mi is kitoltuk Bencével a parkba, hogy lefotózzuk Nektek, rengetegen kérdezősködtek róla, és bámulják, fotózzák egyfolytában az üzlet előtt is, pedig ez “csak egy 125-ös” kismotor…

BRIXTON BX125R

BRIXTON BX125R

A nagy motorgyártóknak hamarosan fel kell kötni a gatyát, mert a fiataloknak ilyen gépekre van szüksége, ami very kúúúl’… és pluszban még olcsó is, és EZT valóban meg lehet fizetni. 30% indulórészlettől lehet már lízingelni, tehát ha nincs meg a teljes vételár, akkor is van rá mód, hogy vásárolj magadnak ilyet.

Mivel még nem volt tesztmotorunk ebből, ezért komolyabb menetteljesítményekről még nem tudok beszámolni, mindössze egy lejtőn gurultam vele, úgy, hogy nem volt beindítva, de hamarosan lesz teszt erről a típusról is.

BRIXTON BX125R Kormányvégén a tükör ami természetesen E jelzéssel is el van látva, nemúgy, mint a kínai piacos olcsóságok

BRIXTON BX125R Kormányvégén a tükör ami természetesen E jelzéssel is el van látva, nemúgy, mint a kínai piacos olcsóságok

Addig is nézzétek meg a rendelhető Brixton típusokat a webshopunkban és ha bármi kérdésetek van a motopartsshop.hu elérhetőségein tudtok kérdezősködni.

Brixton BX125 a klasszikus

Brixton BX125 a klasszikus

Brixton BX125R a Café Racer

Brixton BX125X a klasszikus amely terepen is elboldogul

Brixton BX125X a klasszikus amely terepen is elboldogul

BRIXTON BX125 HAYCROFT Emelt kipufogóval és fejidommal

BRIXTON BX125 HAYCROFT Emelt kipufogóval és fejidommal

BRIXTON BX125 FELSBERG dobozzal a túristáknak

BRIXTON BX125 FELSBERG dobozzal a túristáknak

SAXBY 250 már kéthengeres motorblokkal

SAXBY 250 Gyönyörű kétszínű fényezéssel, bandázsolt kipufogóval

BRIXTON GLANVILLE 250

BRIXTON GLANVILLE 250

A BRIXTON BX 250 nem csak egy BX nagyobb motorral, hanem egy teljesen független stílusban újratervezett modell, markolatvégeken elhelyezett KOSO LED irányjelzőkkel, BRIXTON LED fényszórókkal, LED hátsó lámpákkal, és oldalra szerelt rendszámtartóval.

Elsőre ennyi a bemutató, amit hamarosan tesztek is követnek. Reméljük nektek is tetszenek és minél több új fiatal motoros arcot látunk majd ezeken a gépeken!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending