Csatlakozz hozzánk

Akciók

Napos pályanapozás, télen

Téli motorozási lehetőségek spanyol pályákon, magyar szervezéssel

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

“Készülj fel a szezonra ott, ahol az európai versenyzők is készülnek!” – hirdeti legújabb pályázási ajánlatát a hazai sportmotoros körökben az egyik legnagyobb pályanap-szervezőként ismert FélSvéd. Ha van kedved (és főleg lehetőséged) Spanyolországban bemelegíteni a szezon előtt – hátrahagyva a hazai szürkeséget -, akkor érdemes lehet jelentkezned, mert Svéd mindent elintéz Neked – tőle megszokott módon, relatíve kedvezményes árakon.

Téli napsütéses pályázás február végén, spanyol MotoGP pályákon

Aragon 2 nap   389 euro / február 25-26
Valencia 3 nap  549 euro /február 28-március 1
Castelloli 2 nap   329 euro /március 3-4

A Motorland Aragon egy kb. Portimao szintű, fantasztikus pálya, amiről már minden világsztár áradozik! Valencia szintén csodás vonalvezetésű, világszínvonalú pálya, míg a Barcelona melletti Castelloli-t két évvel ezelőtt kimondottan motoros versenypályának épitettek.

Amennyiben nem akarsz mindhárom pályára eljönni, akkor természetesen csak annyit fizetsz, amennyit maradsz. Három pálya, melyből kettő világhírű MotoGP-WSBK aszfaltcsík, a harmadik pedig egy teljesen új ring, de nagyon izgalmas vonalvezetéssel!

Amennyiben saját magad akarod intézni az utazásod, a motorszállításod és a hoteled akkor semmi más teendőd nincs, mint hogy kitöltöd a jelentkezési űrlapot és befizeted azokat a  pályákat, amin velünk akarsz motorozni. Ha komfortosabban szeretnél eljárni, akkor Svédre bízol mindent, aki beszerzi  a repülőjegyedet, a bérautót, a hoteleket és a motorod szállítását is elintézi – hívjuk ezt komfort pakettnek.

A repülő oda-vissza, a 11 nap bérautó, a 10 éjszaka hotel (reggelivel) és a motor szállítása összesen 1070 eurót kóstál, ha január 22-ig befizeted. Azért olcsóbb most, mert ilyenkor még sokkal jobb áron találni repülőjegyeket. A kísérők, szerelők – akik nem hoznak motort – a 11 napos komfort pakettet 600 euroért kapják.

Forrás: FélSvéd (fekezzrövidebbet.blog.hu); info: felsved@compaya.hu

Motorland Aragon onboard
Castelloli onboard

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending