Csatlakozz hozzánk

Blog

Nap videója: Motorosra támadt az autós

Az erőszak soha, semmilyen körülmények között nem megoldás!

Közzétéve

ekkor

nap videoja julius 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Találkozott már mindegyikünk hülye autóssal? -Persze
Gondoltunk már arra, hogy leverjük a tükrét?  -Naná
Valóra is váltottuk ezeket a gondolatok? -Remélem sokan nem

Elkerülhetetlen, hogy egy olyan helyen, ahol sok ember lép interakció ne alakuljon ki vitás helyzet és ezzel együtt feszültség. Azonban azért másztunk le a fáról jó pár ezer évvel ezelőtt és tanultunk meg beszélni, hogy ne az öklünk legyen a konfliktus kezelés egyetlen módja. Hála az égnek a videón szereplő motoros ezt remekül be is mutatja.

A videóban elhangzottak alapján a motoros megelőzte valahol az autót, amit annak a sofőrje valamiért rossz néven vett. A manőverről nem láttunk videófelvételt így nem jelenthető ki egyértelműen, hogy jogtalan az úriember felháborodása. Az azonban egészen bizonyos, hogy a kipattanok a kocsiból és egyből ütöm a motorost nem a megfelelő módszer az ilyen jellegű helyzetek kezelésére. A motorosnál is ott gurul egy kicsit a gyógyszer, amikor a fószer ellöki a barátját védeni próbáló hölgyet. Már pedig ez a legocsmányabb és legaljasabb bűntettek egyike. Az erőszak minden formáját elítélem a hétköznapokban de amikor egy férfi kezet emel egy nőre ott nálam is leszáll a lila köd.

Motorosunk azonban igazán civilizált módon fellöki a feldühödött autóst majd a földre szorítja. Nem ütlegeli, nem rugdossa, egyszerűen csak tesz róla, hogy az többet ne emelhessen se rá se a barátnőjére kezet. Úgy gondolom, hogy igazán példaértékűen cselekszik és remélem sokan tanulnak majd belőle.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending