Csatlakozz hozzánk

Blog

Nap videója: Motorosra támadt az autós

Az erőszak soha, semmilyen körülmények között nem megoldás!

Közzétéve

ekkor

nap videoja julius 2015
ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Találkozott már mindegyikünk hülye autóssal? -Persze
Gondoltunk már arra, hogy leverjük a tükrét?  -Naná
Valóra is váltottuk ezeket a gondolatok? -Remélem sokan nem

Elkerülhetetlen, hogy egy olyan helyen, ahol sok ember lép interakció ne alakuljon ki vitás helyzet és ezzel együtt feszültség. Azonban azért másztunk le a fáról jó pár ezer évvel ezelőtt és tanultunk meg beszélni, hogy ne az öklünk legyen a konfliktus kezelés egyetlen módja. Hála az égnek a videón szereplő motoros ezt remekül be is mutatja.

A videóban elhangzottak alapján a motoros megelőzte valahol az autót, amit annak a sofőrje valamiért rossz néven vett. A manőverről nem láttunk videófelvételt így nem jelenthető ki egyértelműen, hogy jogtalan az úriember felháborodása. Az azonban egészen bizonyos, hogy a kipattanok a kocsiból és egyből ütöm a motorost nem a megfelelő módszer az ilyen jellegű helyzetek kezelésére. A motorosnál is ott gurul egy kicsit a gyógyszer, amikor a fószer ellöki a barátját védeni próbáló hölgyet. Már pedig ez a legocsmányabb és legaljasabb bűntettek egyike. Az erőszak minden formáját elítélem a hétköznapokban de amikor egy férfi kezet emel egy nőre ott nálam is leszáll a lila köd.

Motorosunk azonban igazán civilizált módon fellöki a feldühödött autóst majd a földre szorítja. Nem ütlegeli, nem rugdossa, egyszerűen csak tesz róla, hogy az többet ne emelhessen se rá se a barátnőjére kezet. Úgy gondolom, hogy igazán példaértékűen cselekszik és remélem sokan tanulnak majd belőle.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending