Csatlakozz hozzánk

Videók

A nap videója: Thaiföld

Az ázsiai ország változatos és izgalmas kalandokat kínál. A nyaralni, pihenni vágyók épp úgy megtalálják a kikapcsolódási lehetőségeket, mint azok, akik az ország kulturális érdekességeire és gyönyörű tájaira kíváncsiak.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

“Thaiföld egy olyan különleges hely, ami kötelező tétel mindenki bakancslistáján.
Megváltozva jön haza az ember.
Igazán különleges hely, ahol bepillantást nyersz egy teljesen más kultúrába, egy teljesen más életvitelbe. A világ bármely pontjairól érkezhetsz, itt mindenki kedves és befogadó.
Jó ez a fajta életmód, az emberek kedvesek.
Tényleg megváltoztat egy ilyen élmény.”

#GO48: Thailand

No location is too distant or rugged to adventure. This episode of #GO48 we explore the lush greenery and serpentine roads of Thailand. #AlpinestarsProtects Full Video: https://bit.ly/2Su70owFeatured Gear:-Durban Gore-Tex Jacket-Durban Gore-Tex Pants-Belize Drystar Oil Leather Boot: https://www.alpinestars.com/belize-drystarr-oiled-leather-boot-Racefend Glove: https://www.alpinestars.com/racefend-glove

Közzétette: Alpinestars – 2018. december 5., szerda

Thaiföld Ázsia egyik legizgalmasabb országa.
A “szabad emberek” földje nagyon változatos tájakat rejt az esőerdőktől a trópusi tengerpartokig. A thai konyhaművészet mellett a kultúra is nagyon érdekes és színes – buddhista templomok és csendes kolostorok, halászfalvak és erdei törzsek ugyanúgy megtalálhatóak itt, mint a nyüzsgő metropolisz, Bangkok. A csodálatos tengerpartok és a kiváló nyaralóhelyek között olyan világhírű helyeket találunk, mint Koh Samui, Phuket vagy az álmoszép Phi-Phi szigetek.
Thaiföld maga a csoda!

A videót készítette: Alpinestars

Alpinestars motorruházatot keress a MotoPartsShopban!

Most szombaton (2018.12.15.) az üzletben lévő Alpinestars termékekre 20 % kedvezményt, megrendelés esetén 10% kedvezményt adunk!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending