Connect with us
just1 mx
Suzuki

Videók

A nap videója – A magyar DTF FMX motocross freestyle csapat akcióban

Ha még nem hallottad a nevüket, itt az ideje megjegyezni 😉

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Wágner Olivérnek, és az általa lassan 8 éve létrehozott fél-hobbi szinten működtetett Wágner Films produkciónak köszönhetően találtam rá egy nagyszerű videóra, s ezáltal végre mindenki beleleshet a magyar FMX-esek világába. Ami főleg azért különleges, mert tudtommal nem sokan űzik még hazánkban ezt a sportot, SŐT!, elsőként ŐK rendeztek meg egy ilyen bámulatos bulit Gyálon (itt törte el Mimo (HTS Team) a csuklóját egy elmért ugrásnak köszönhetően), és a Hungaroringen.

Gyál FMX

Dirty Fucking Team FMX show Gyálon!

Közzétette: Wágner Films – 2017. szeptember 18.

A DTF (Dirty Fucking Team) FMX csapata nagyon profin nyomja a motocross freestyle-t, s ami néha úgy tűnik, hogy egy egyszerű mutatvány„odass’ ugrott egy nagyot, és nyomott közben egy fekvőtámaszt a levegőben” – , nagyon is veszélyes és igen komoly felkészülést igényel.

Az Amerikából indult style szépen terjed a világban, aminek a lényege, hogy egy épített rámpáról ugratva különböző figurákkal kápráztassák el az embereket. Nagyon büszkék lehetünk magyar csapatunkra, reméljük egyre többet hallunk felőlük, és egyre nagyobb volumenű show-t tudnak összehozni itt Magyarországon.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending