Csatlakozz hozzánk

Videók

A nap videója – Itt az új Triumph Speed Triple

A Triumph új huligánmotort szabadít a világra 2018-ban. Itt a legújabb Speed Triple S és a Speed Triple RS

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A kategtóriateremtő Speed Triple most megint megújul és a 765-ös Streetekhez hasonlóan az Öhlins futóművel is felszerelt extrás változat ezentúl RS néven kapható. Az EICMA kiállításra is nagyon vártuk az újdonságot, de ott nem mutatták be, most pedig váratlanul egy videón megjelent, hogy a szezonra legyen miből naked motort választani.

A fenti beetető videót nem csak a látványos felvételek miatt érdemes megnézni! Ha kicsit érdeklődsz a téma iránt, akkor felfedezhetsz jónéhány újdonságot a motorokról is.

Például, hogy az eddigi 10 küllős kerekek helyett, most kissé vastagabb, de kevesebb küllővel rendelkező kerekeket kapunk. A műszerfal sokkal okosabb lett színes LCD-n mutatja az információkat. Teljesítményadatkoról még nincs hír, de bizonyára nem hagyják változatlanul azt sem, mi kb 10 lóerő többletre számítunk. Február 5-én megtudunk minden részletet és adatot. Addig tartsatok ki!

Az ülés alatti dupla kipufogót meghagyták, amelyhez a gyári beszállító az Arrow készít tuning kipufogókat, de ha ilyet vásárolsz majd, vagy épp az előző modell áll a garázsodban, akkor érdemes megfontolni az dupla Arrow helyett az kicsi SC-Project kipufogót, amely a súlypontot is lejjebb hozza és a súlya is nagyon kicsi a gyári kipufogókhoz képest.

Nézzétek csak! Így fest a 2017-es modellen, ahol a tavalyi kerekeit is megleshetitek.

Ez a két változat lesz. S és RS

MentésMentés

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending