Csatlakozz hozzánk

Videók

A nap videója 2017-es MotoGP valenciai futama két percben

Az idei MotoGP utolsó futamának a legszebb pillanatai

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD


Marc Marqueznek nem volt könnyű dolga idén, így is behúzta a 6. VB címét. Sok rekordot meg fog még dönteni, hiszen nagyon fiatal még, már csak az a kérdés, hogy jövőre ki fogja megállítani az önbizalomtól még jobban kiteljesedő fiatal spanyol srácot?

Kik lehetenek a fő ellenfelei?

  • Az öreg róka Rossinak egyre inkább csökken az esélye a 10. VB cím megszerzésére, mert a fiatalok más dimenzióban húzzák a gázt. Mondjuk nagyon jól megtanulta az új stílust, ami nem lehetett könnyű, de jövőre még erősebbek lesznek a fiatalok. Rossi a Spíler TV-n Kovács Nikinek is adott interjút már az új 2018-as motor fejlesztéséről.

  • Vinales már megmutatta, hogy milyen gyors tud lenni, de a Yamaha idei gépe finoman szólva is nem volt versenyképes sok pályán.

  • Zarco, aki az év újonca lett, hihetetlenül gyors és tehetséges. Moto2-ben még senki nem volt aki kétszer egymás után nyert volna VB címet. Ha a Yamaha jó lesz jövőre a francia versenyző nagy eséllyel sok borsot fog törni Marquez orra alá.

  • Dovi hihetetlen mélységből jött fel, de év végére sajnos úgy volt vele, hogy jó neki a második hely is összesítésben. Elment sok pont tőle a Ducatinak nem előnyös pályákon, viszont hihetetlen csatákat nyert a friss Világbajnok ellen. Reméljük jövőre is esélyesként száll ringbe!

  • Lorenzo is egyre jobb lehet, ahogy rászabják a Ducatit, de valamiért mégsem szimpatikus a közönségnek. Mondjuk tesz is róla, hogy ne legyen népszerű…

 

Szerintetek ki állíthatja meg Marquezt?

 

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending