Connect with us
Suzuki

Videók

A nap videója 2017-es MotoGP valenciai futama két percben

Az idei MotoGP utolsó futamának a legszebb pillanatai

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG


Marc Marqueznek nem volt könnyű dolga idén, így is behúzta a 6. VB címét. Sok rekordot meg fog még dönteni, hiszen nagyon fiatal még, már csak az a kérdés, hogy jövőre ki fogja megállítani az önbizalomtól még jobban kiteljesedő fiatal spanyol srácot?

Kik lehetenek a fő ellenfelei?

  • Az öreg róka Rossinak egyre inkább csökken az esélye a 10. VB cím megszerzésére, mert a fiatalok más dimenzióban húzzák a gázt. Mondjuk nagyon jól megtanulta az új stílust, ami nem lehetett könnyű, de jövőre még erősebbek lesznek a fiatalok. Rossi a Spíler TV-n Kovács Nikinek is adott interjút már az új 2018-as motor fejlesztéséről.

  • Vinales már megmutatta, hogy milyen gyors tud lenni, de a Yamaha idei gépe finoman szólva is nem volt versenyképes sok pályán.

  • Zarco, aki az év újonca lett, hihetetlenül gyors és tehetséges. Moto2-ben még senki nem volt aki kétszer egymás után nyert volna VB címet. Ha a Yamaha jó lesz jövőre a francia versenyző nagy eséllyel sok borsot fog törni Marquez orra alá.

  • Dovi hihetetlen mélységből jött fel, de év végére sajnos úgy volt vele, hogy jó neki a második hely is összesítésben. Elment sok pont tőle a Ducatinak nem előnyös pályákon, viszont hihetetlen csatákat nyert a friss Világbajnok ellen. Reméljük jövőre is esélyesként száll ringbe!

  • Lorenzo is egyre jobb lehet, ahogy rászabják a Ducatit, de valamiért mégsem szimpatikus a közönségnek. Mondjuk tesz is róla, hogy ne legyen népszerű…

 

Szerintetek ki állíthatja meg Marquezt?

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending