Csatlakozz hozzánk

Hírek

Nálunk járt a Suzuki superbike csapata

A Pannónia-ringen vendégeskedett a WSBK-s Voltcom Crescent Suzuki, azaz Lowes és Laverty – nem hagytuk ki a lehetőséget, hogy ne nézzük meg, hogy mennek a vb-menők…

Közzétéve

ekkor

suzuki wsbk pannonia-ring 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A maga nemében egyedülálló eseményre virradt a Pannónia-ring és közönsége a múlt héten. A Suzuki egyik szponzorának, a lengyel illetőségű GRANDys dou meghívásának eleget téve, augusztus 26-27-én a nyugat-magyarországi pályára látogatott a Superbike világbajnokságon szereplő Crescent Voltcom Suzuki csapat.

Laverty húzza a kb. 220 lóerős GSX-R szarvát a magyar aszfalton

Világbajnoki istálló hivatalosan talán a kilencvenes évek elején volt utoljára hazánk vendége, ezért különösen szokatlan képet nyújtott a versenykamion, a profi módon berendezett box, nemkülönben a sürgő-forgó szerelők, és nem utolsó sorban a világhírű versenyzők testközeli látványa.

A kép nem csalóka: pont ilyen lazák ezek a srácok

A rendezvényen nem volt lehetőség hivatalos tesztelésre, csupán bemutató köröket róttak a vb-menők, ennek ellenére bizton állíthatjuk, hogy aki a helyszínen élvezte végig az eseményt, életre szóló élménnyel gazdagodott. Ebből következik, hogy hivatalos köridők sem születtek, de az időközben szárnyra kelt pletykák szerint ilyen gyorsan még nem ért körbe motorkerékpárral senki ezen a versenypályán (még maga a “Pring császára”, az ex-vb versenyző Andy Meklau sem – a szerk.)

Világbajnoki hangulat Ostffyasszonyfán, a boxban

A Suzuki WSBK csapatának tagjai, Eugene Laverty és Alex Lowes most először motorozott a Pannónia-ringen, és egybehangzóan úgy nyilatkoztak, hogy kedvelik a pályát. Külön kiemelték a kellemes, baráti légkört és vendégszeretet, amivel hazánkban találkoztak. Reméljük, ez az esemény hagyományt teremt és a jövőben találkozhatunk még a profi Suzuki csapattal idehaza.

Jó hangulatban beszélgettünk a vb-menőkkel: balról Paul Denning csapatfőnök, Alex Lowes és Eugene Laverty versenyzők

BenZso is gyors csávó, neki is járt egy esernyőtartó lány…

– hamarosan videós formában is beszámolunk az eseményről
– további képek a Suzuki motoros közösségi oldalán

Egy volt vb-menő, aki a Pannonia-ringen “lakik”

Az osztrák Andreas Meklau, Superbike vb futamgyőztes, 4-szeres dobogós

A Pannonia-ringen, külön teremben Andy (vb-s) ruhái…

…és motorjai, köztük Max Biaggi WSBK Suzukija

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending