Connect with us

Akciók

Nagy nyári Spyke és TCX akció

Spyke és TCX felszerelések outlet árakon az EuroMotornál: TCX X-Street és X-Rap motoros cipők akciósan, illetve rövid fazonú Spyke textildzsekik most 20-50 százalékos kedvezménnyel

Published

on

spyke es tcx akcio augusztus euromotor
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Még javában tart a motoros szezon, tombol a hőség, sokan most indulnak hosszabb-rövidebb túrákra. Azonban még nem késő hiányzó felszereléseket beszerezni, a kopottakat újra cserélni, a készletet bővíteni. Az EuroMotornál ezt most extra kedvezménnyel megteheted, hiszen két nagyszerű akcióval is várnak a nyár utolsó hónapjában.

A TCX népszerű utcai termékcsaládjainak tagjait, az X-Rap és X-Street cipőket most óriási, akár 39% kedvezménnyel, 39.000 forintos egységáron viheted el amely egyes modellek esetében akár 39% leárazást is jelenthet), a rövid, sportos fazonú Spyke textildzsekiket pedig szintén hatalmas, 20-50% kedvezménnyel kínálják.


Az X-Street (lásd fent) és X-Rap (lásd lent) cipők a TCX városi termékcsaládjának tagjai. A teljes kollekció a kétkerekű urbánus élet jegyében lett megtervezve, stílusos megjelenéssel és azzal a tudattal, hogy az EN szabványokat teljesítő lábbelik tökéletes biztonságot garantálnak. A lábbelik tökéletesek mindennapos viseletre is, kapható belőlük szellős és vízálló változat is, ez utóbbiban még a zord időjárási körülmények is könnyedén átvészelhetők. A termékcsalád férfiaknak és hölgyeknek készült darabokból áll, akik a motorozás iránti szenvedélyt stílusosan szeretnék megélni.


Az X-Street és X-Rap modellek is a divatos tornacipőket idézik, ugyanakkor természetesen CE minősítéssel rendelkeznek. A modellek felsőrésze bőrből vagy textilből készülhet, az Air-Tech bélés hatékony szellőzést garantál. A védelemről a bokánál, a lábujjaknál és a saroknál elhelyezett megerősítések gondoskodnak.


A lábbeli speciális C.F.S. (Comfort Fit System) technológiával készül, felépítése igazodik az emberi láb felépítéséhez, s ezáltal kiemelkedő kényelmet nyújt hosszan tartó használat esetén is. Az anatómiai szempontok figyelembevételével készített talpbetét cserélhető, a szár cipőfűző segítségével zárható, az X-Rap esetében mindegyik modellhez két pár különböző színű fűző jár.

Kapható szellős Air és vízzáró membránnal ellátott WP kivitelben is, ez utóbbiban a TCX saját vízzáró membránja található, az X-Rap GTX-be pedig Gore-Tex membrán került. A Lady modelleket (lásd legfelül) kimondottan a hölgyek igényeit és lábfelépítését figyelembe véve tervezték.


A nagy nyári Spyke akció keretében az olasz gyártó rövid fazonú textildzsekijeit most 20-50% kedvezménnyel adják. A kedvezmény az idei modellekre is vonatkozik, így például a 4Race GT (lásd fent) 47.000 forint helyett 37.600 forintért, az Aerlite dzseki (lásd lent) 38.000 forint helyett 30.400, a Rider Summer GT (lásd a kezdőképen) pedig 30.000 Ft helyett 24.000 forintért vihető.


Természetesen a felsorolt modelleken kívül még számos más termék is akciós áron kapható, van, amihez akár féláron is hozzájuthatsz., itt:

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending