Connect with us
Suzuki

Hírek

Nagy Motorgumi Tesztnap Kecskeméten

Június 22-én vasárnap a kecskeméti gokartpályán ingyenes, nyílt pályamotorozással egybekötött négygyártós motorgumi tesztet szervez az R17.hu motorgumi webáruház

Published

on

r17.hu gumiteszt kecskemet
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Versenymotorosaink közül Chrobák János és Kis Viki, míg a szaksajtó részéről Hajósi Norbert (SuperBike) és Benkő Zsolt (TesztMotor) tesztelik a 2014-es év újdonságait. Többek között Michelin Pilot Road4, Pilot Power3, Bridgestone S20 Evo, T30, Dunlop SportSmart II, RoadSmart II, valamint Continental Sport Attack 2 és Road Attack 2 abroncsokat.

Az egész napos, ingyenes pályamotorozáson a látogatók maguk is kipróbálhatják az említett újdonságokat, saját gépükre átszereltetve azokat. Akik szeretnék az új gumikat kipróbálni, azoktól a szervezők az R17.hu weboldalán előzetes regisztrációt kérnek!


Pihenésként Angyal Zoltán stunt rider (világ)bajnok show-ja szórakoztatja az egybegyűlteket, a Ride for Life – motoros rendőrjárőr képzést végző – vezetéstechnikai oktatóközpont pedig tréninget tart az általa kialakított pályán. A nap zárásaként hosszú távú tesztre koptat be gumikat a Motorrevü, a TesztMotor és a Csajok a motoron, hogy legalább egy éven keresztül gyűrjék azokat extrém körülmények között.

– a rendezvényre a belépés, valamint a programokon való részvétel díjtalan!
További információ: R17.hu és a motorgumi webshop Facebook oldalán

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending