Csatlakozz hozzánk

Hírek

Nagy Motorgumi Tesztnap Kecskeméten

Június 22-én vasárnap a kecskeméti gokartpályán ingyenes, nyílt pályamotorozással egybekötött négygyártós motorgumi tesztet szervez az R17.hu motorgumi webáruház

Közzétéve

ekkor

r17.hu gumiteszt kecskemet
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Versenymotorosaink közül Chrobák János és Kis Viki, míg a szaksajtó részéről Hajósi Norbert (SuperBike) és Benkő Zsolt (TesztMotor) tesztelik a 2014-es év újdonságait. Többek között Michelin Pilot Road4, Pilot Power3, Bridgestone S20 Evo, T30, Dunlop SportSmart II, RoadSmart II, valamint Continental Sport Attack 2 és Road Attack 2 abroncsokat.

Az egész napos, ingyenes pályamotorozáson a látogatók maguk is kipróbálhatják az említett újdonságokat, saját gépükre átszereltetve azokat. Akik szeretnék az új gumikat kipróbálni, azoktól a szervezők az R17.hu weboldalán előzetes regisztrációt kérnek!


Pihenésként Angyal Zoltán stunt rider (világ)bajnok show-ja szórakoztatja az egybegyűlteket, a Ride for Life – motoros rendőrjárőr képzést végző – vezetéstechnikai oktatóközpont pedig tréninget tart az általa kialakított pályán. A nap zárásaként hosszú távú tesztre koptat be gumikat a Motorrevü, a TesztMotor és a Csajok a motoron, hogy legalább egy éven keresztül gyűrjék azokat extrém körülmények között.

– a rendezvényre a belépés, valamint a programokon való részvétel díjtalan!
További információ: R17.hu és a motorgumi webshop Facebook oldalán

Comments

comments

Trending