Csatlakozz hozzánk

Újdonság

N53: formabontó krosszsisak a Nolantól

Az olasz sisakgyártó egy meglepően merész formavilágú off-road sisakkal rukkolt elő. Az N53 extrém, kirívó dizájnjával beleillik a legtrendibb krosszbukók színes felhozatalába

Közzétéve

ekkor

nolan n53
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az újító külső régi belsőt takar: ez esetben is a Nolantól már megszokott magas minőséget várhatjuk. Az N53 bukósisak Lexanból készült, két különböző külső héjmérettel, és extra széles ablakkal látták el, hogy sokféle szemüveggel használható legyen. Maga a héj hátsó része úgy lett tervezve, hogy keretet adjon a szemüveg pántjának, a helyén tartva azt.


A dizájn megálmodása során különösen nagy figyelmet fordítottak a sisakbelsőre, mely a legújabb generációs, élénk színű, izzadtságelnyelő, jól lélegző anyagból készült (Clima Comfort). A belső párnázás könnyedén eltávolítható és mosható (off-road használat esetén erre sűrűn szükség is van).

Öt fantázianévvel (Comp, Flaxy, Logic, Stain, Smart), összesen 13 féle fényezéssel kapható az N53, 2XS-3XL-es méretig

A hatékony szellőzőrendszer mindig megfelelő klímát biztosít a sisak belsejében, ez több ki- és belépő levegőztető nyílásból, valamint az ún. Air Booster Technology rendszerből áll: ez egy különleges szellőztető rendszer, mely a legszükségesebb helyeken vezeti be és ki a levegőt, biztosítva ezzel az optimális komfortot extrém körülmények között is; a sisak szíja dupla D gyűrűvel zárható.

Ár: a 3 alapfényezés (fehér, matt fekete, fényes fekete) 45.000Ft, a dekorfényezések 60.500Ft

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu


Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending