Csatlakozz hozzánk

Újdonság

N-Com sisakkommunikációs rendszerek

Attraktív dizájn, Bluetooth technológia, kiváló hangminőség, a tökéletes beépíthetőség, minimális aerodinamikai hatás, ergonomikus kialakítású kezelőfelület – egyebek mellett ezek a B3 és B5 sisakkommunikációs rendszerek közös jellemzői

Közzétéve

ekkor

n-com sisakkommunikacios rendszerek 1
RST AIRBAG

Forradalmasíthatod motorozási élményeidet azzal, hogy Nolan a sisakodba szerelsz egy N-Com B3 vagy B5 kommunikációs rendszert. Bármelyiket is válaszd, megbízható útitársra lelsz. Ha egyedül utazol, rendelkezésedre áll az FM rádió RDS-sel és 6 előre beállítható frekvenciával, Mp3 lejátszás és mobiltelefonálási lehetőség, valamint a GPS használata.

Ha pedig barátokkal vagy, 500 méteres távolságig ott a szabadalmaztatott beépített antenna. Intercom kommunikáció az N-Com termékcsalád bármely Bluetooth-os rendszerével, sőt, az Univerzális Intercom funkciónak köszönhetően más gyártók intercom rendszereivel is.


A telepítés egyszerű és felhasználóbarát, és mindössze néhány percet vesz igénybe. A bukósisak kényelme garantált, hiszen az előkészített sisak lehetővé teszi a készülékek tökéletes integrálását. A kezelőpanel ergonomikusan kialakított, kényelmes kezelhetőséget biztosít még motoros kesztyű viselése esetén is. (a B3 mindössze 3, a B5 pedig 4 gombbal rendelkezik).

A B5 esetében ráadásul az innovatív, automatikus be-ki kapcsolás rendszere is fokozza a felhasználói élményt. Többé nincs szükség arra, hogy a kapcsolgatásra figyelj: a B5 automatikusan kikapcsol abban az esetben, ha 30 másodpercig nem érzékel mozgást. Ha pedig visszaszállsz a motorkerékpárra, a B5 magától bekapcsolódik és automatikusan újracsatlakozik a mobiltelefonhoz (vagy a hozzá párosított eszközökhöz).

Nolan N104 Evo N-Com B5-tel

A termékek kompatibilisek az exkluzív N-Com applikációval, amely Android, iPhone, iPad okostelefonokra való alkalmazás lehetővé teszi, hogy konfiguráld és szabályozd az N-Com rendszert akár út közben, akár otthonról. A készülékek lítium akkumulátorral működnek, mely újratölthető, eltávolítható. Energiatakarékos funkciója segítségével automatikusan kikapcsolnak az N-Com erősítői, ha nincs aktív audio kapcsolat.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!


MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending