Connect with us
Suzuki

Akciók

N-Com sisakkommunikáció: kiváló teszteredmény

„Nagyon jó” minősítést kapott a Nolan sisakkommunikációs rendszere, az N-Com.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Kiváló eredményt ért el a Nolan Group sisakkommunikációs rendszere, az N-Com a holland Promotor túramotoros magazin összehasonlító tesztjén. A Promotor 2009. áprilisi számában publikált tesztben az N-Com rendszer „Nagyon jó” minősítést kapott.

A cikk kiemeli, hogy a tesztelt rendszerek közül a Nolan Groupé a legrugalmasabb, legjobban alakítható. A Basic Kit alapcsomag fülhallgatóból, mikrofonból és egy elemből áll, segítségével különböző multimédiás eszközöket és mobiltelefont csatlakoztathatunk a bukósisakhoz. Az Intercom Kit segítségével pilóta és utasa kommunikálhat egymással menet közben, a Bluetooth Kittel pedig drót nélküli kapcsolat alakítható ki a sisak és különböző kommunikációs eszközök (mobiltelefon, GPS, CD- és MP3-lejátszó) között. A Promotor tesztelői szerint az N-Com rendszer egyszerűen használható, meggyőzően teljesít és kristálytiszta hangot biztosít.

Az N-Com a Nolan és az X-lite egyes modelljeinél az alapfelszereltség részét képezi, más típusokhoz külön szerezhető be. Az N-Com kommunikációs rendszerek megvásárolhatók az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c.), valamint a Nolan viszonteladóknál országszerte. További információ az EuroMotor honlapján és a +36 1 8774430-as telefonszámon.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending