Csatlakozz hozzánk

Hírek

MX: Visszatér a Kelet Kupa

Sok ember önzetlen munkájának és összefogásának eredményeként 2015-ben visszatér a motokrossz versenynaptárba a keleti vég hobbiversenyzőinek kedvelt kupasorozata

Közzétéve

ekkor

a nap videoja 2015 marcius
Sportster
MAI Kótyavetye

A Kelet Kupát a legtöbb krosszosnak nem kell bemutatni, sokan indultak onnan, és kezdték pályafutásukat a kelet-magyarországi régió közkedvelt versenysorozatában. Idén néhány krosszpálya-tulajdonos és versenyszervező összefogott, hogy újra felélessze a Kelet Kupát, ezzel ismét lehetőséget teremtve a főként hobbiként motorozóknak a versenyzésre.

A Kelet Kupa idén négy – a Senior kategóriának öt – fordulóból áll, melynek különböző adottságú, és más-más motorozási technikát, stílust igénylő pályák adnak otthont. A fordulók a következő helyszíneken lesznek: Hódmezővásárhely (április 12.), Tápióbicske (július 12.), Székkutas (szeptember 13.), Nyársapát (szeptember 20.), Gyula (október 4.).

A kategóriákat – az 50, 65 és 85 köbcentisek kivételével – nem géposztályok szerint határozzák meg, hanem a motoros tudásszintnek, rutinnak, illetve életkornak megfelelően (A, B, C és Senior). Ezzel az a cél, hogy mindenki tudásszintjének megfelelően, biztonságos körülmények között tudja élvezni a verseny nyújtotta izgalmakat.

“Az adott forduló versenyszervezői az első futam alapján akár magasabb kategóriába is sorolhatnak versenyzőket, ha az eredményei alapján jobbnak bizonyul annál, mint amilyen kategóriában elindult. Ezzel pedig semmi mást nem szeretnénk, mint hogy minden motoros, egyúttal a nézők számára is izgalmas legyen minden egyes futam, csatázásokat, előzéseket, küzdelmeket lássunk, és minden előzés, szép ugrás sikerélmény legyen a motorosoknak, és őszinte szenvedéllyel élvezzék a futam minden percét, onnantól, hogy lecsapódik a rajtrács egészen a kockás zászlóig” – fogalmaztak a szervezők.


– bővebb információ, részletek ITT

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending