Csatlakozz hozzánk

Hírek

MV Agusta RVS – 95 darabos különlegesség

Elkészült a világ legerősebb és legkülönlegesebb háromhengeres motorkerékpárja, amely mától július végéig rendelhető

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az MV Agusta gyárban mostanában a visszavett gyártási darabszámok miatt, a mérnökök agykapacitását úgy próbálják lekötni, hogy azzal foglalhatják el magukat amivel csak akarják. Ilyenkor a mostanában nem csúcsrajáratott műhely kihasználtságát próbálják hasznosítani. Most a meglévő alapokon nyugvó, jelen esetben a B3 Dragster modell köré terveztek egyedi megjelenésű kiegészítőket. Mindezt úgy, hogy annyira brutális gépet kreáltak a Reparto Veicoli Speciali – azaz a Különleges Járművek Osztályán, amelyről maguk sem tudják még, hogy mekkora siker lesz, ám minden bizonnyal az idei 5000 darabos gyártásból megpróbálják a legtöbb profitot kitermelni, hogy kihúzzák a gyárat a pénzügyi nehézségekből.
95 darabot terveztek ebből a gépből gyártani, amelynek az ára 11.900.000 Ft lesz és mostantól július végéig rendelhető.


Igen ám, de csak az rendelhet belőle, akinek már előzőleg is volt MV Agustája és ezt igazolni is tudja. De mivel rengetegen vannak ilyenek, ezért közülük is csak erős rostáláson átesett, gyári beszélgetéseken túljutott olyan szerencsés rendelheti meg a limitált darabszámú motorját, aki a megrendelés pillanatában leteszi a vételár felét a megrendelési szerződés mellé.

A techikai részletekről is hírt kaptunk az MV Agusta-Budapest -től.
150 lóerős változatban kerülhet az Euro4-es 800 köbcentis háromhengeres blokk a Dragster vázába, amely még ilyen erős sohasem volt. A Brutale RR és Dragster RR és RC modellekben is “csak” 140 lóerősek, amelyek egyébként már így is brutálisak. A konfiguráció mindössze 160 kg szárazon! De… Ezek az extraként felszerelt SC-Project kipufogóval és elektronikával értendőek, amelyeket a kis ládikában kapod a géphez. Természetesen az Euro4 normáknak megfelelő kipufogórendszerrel érkezik a gép, hogy forgalomba is lehessen helyezni, ha azt szeretnéd, de ilyenkor 168 kg és 140 lóerő a konfiguráció.
Hihetetlen számok és még hihetetlenebb amit a géphez adnak.

Egy egész ládányi minőségi extra cucc jár hozzá, a feketére eloxált gyors-záras tanksapkától elkezdve, a JW Speaker kanyarbavilágítós elsőlámpán keresztül az SC-Project kipufogóig és befecskendező elektronikáig.

Ezek mind hozzá járnak:

Részlet képek:

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending