Csatlakozz hozzánk

Hírek

MV Agusta hírek

{mosimage}
Vannak hírek az olasz gyár háza tájáról, na meg itthonról is. Pl. most érdemes venni MV-t!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A legfontosabb hír, hogy az MV Agusta újra a Castiglioni család kezébe került. Történt ugyanis, hogy közel két éve anyagi okokból értékesítésre került a márka. Az amerikai Harley-Davidson vércseként csapott le rá, gondolván majd ők újjáélesztik a legendás, mára presztizs brandet. Igen ám, de időközben a világot beborította a gazdasági válság sötét árnya, ami a motorgyártást, így a H-D-t se kímélte. Egyik áldozata pont a házi kedvenc Buell volt, aminek azóta vége. Mivel így lényegében az MV Agustával sem tudtak mit kezdeni, illetve jelen pillanatban még a Harley életben tartása is komoly feladat, most jelképes összegért ők is eladták az MV Agustát (40 millió Euro), pont azoknak, akiktől vették. És ez így van jól!

Ugyanis ez a garancia arra, hogy a világ legszebb motorjain továbbra is MV logó lesz, és hogy mit sem fog veszíteni a márka az eddig megszerzett értékéből. A lendületet mi sem jelez jobban, mint hogy több új modell piacra dobásában is gondolkodnak a régi-új vezetők. Szó volt kis, bevezető szintű Brutale-ról, de az ezres F4 kis testvéréről is, a háromhengeresnek tervezett F3-asról. Utóbbi részben vagy egészében (ezt még nem tudni) már készen is van, amire az alábbi fotók a bizonyíték.


Egyelőre még F4-es idomokkal

Itthon továbbra is a Furioso (a SuperZone mellett) az MV Agusta hazai forgalmazója, ebben nincs változás. Viszont ha szeretnél magadnak egyet a legjobb olasz vasakból, akkor most érdemes bemenni hozzájuk. Ugyanis fél millió Forint kedvezmény jár az összes 2010-es, készleten lévő modellre. Például ilyen az F4 1000 és a 1090 Brutale (képek).


A képek csak illusztrációk 🙂

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending