Csatlakozz hozzánk

Hírek

Utolsó darab. Ki kéri? MV Agusta Dragster RR 44 Lewis Hamilton Limited Edition

Még egy utolsó darab érkezett Magyarországra a Brutale 800-as Dragster RR Hamilton-féle limitált kiadásából

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A tavalyi újdonságból most gyártották az utolsó darabot, ami már a hazai importőr garázsában várja szerető gazdáját. Csak jelezzük, hogy, hátha szeretne még itthon valaki egy ilyen gyönyörűséget.
A Dragster RR Lewis Hamilton-ból már három darab érkezett eddig Magyarországra (- frissítve: 2017.06.06.) Hazánkban komoly gyűjtők vásároltak belőle, akik egyébként használatba is vették a brutális gépeket.

Ha valaki szeretne egy elit klub tagja lenni, itt rendelheti meg magának a 167-es sorszámú darabot!

Akik figyelemmel követik a Forma 1 világát, már biztosan látták Lewis Hamiltont motorozni, aki a 2016-os évben már megajándékozta az újságírókat egy kis gumifüsttel. És melyik modell is lehetett volna tökéletesebb eszköz e célra, mint az MV Dragstere?
A Forma 1 háromszoros bajnokának választása már csak azért sem volt meglepő, mivel a Mercedes versenyzője, mely autógyártó 2014 óta a Daimler AG-n keresztül az MV résztulajdonosa lett az AMG-n keresztül. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy Hamilton 2015-ös világbajnoki győzelmének tiszteletére egy 244 darabos limitált széria készült a Dragsterből.

A limitált kiadás karbon elemeket kapott (akárcsak Lewis F1 versenyautója), sőt a versenyző neve, valamint 44-es rajtszáma is feltűnik a motoron. Ezen kívül rengeteg apró kiegészítő teszi egyedivé a példányokat, melyeket maga a világbajnok együttműködésével állítottak össze.

Lenyűgöző részletképek az MV Agusta oldalán!

A kifutott Dragster helyett szeptemberben 44 db-os LH44 limitált széria F4-est gyártanak. Már az is rendelhető, de az ár csak nagyon komoly gyűjtőknek szól. 21.368.000 Ft lesz az F4 LH44 ára.

Az F4-esről szóló kép csak illusztráció, hiszen még semmi konkrétum nincs róla, csak az, hogy gyártani fogják…

A másik újdonság, a szintén háromhengeres Brutale 800 4.470.000 forintos bevezető áron kapható.

A 2016-ra megújult csupasz motor, ami dizájnban előrelépést, ám technikailag első pillantásra visszalépést jelenthet. Az utóbbi években már hozzászokhattunk, hogy a gyártók elkényeztetnek bennünket, és az új modellek mindig erősebbek, könnyebbek és gyorsabbak elődjeiknél.

Az új Brutale viszont nehezen hajtott fejet az Euro 4-es emissziós normáknak, aminek köszönhetően lóerőket vesztett, sőt a tartalmasabb kipufogó miatt egy kis súlyt is felszedett. A leadott 116 lóerőhöz (125LE volt az előző) viszont emelkedett egy parányit a forgatónyomaték, így a nyolckilós azért nem gyengült el túlságosan. Ezen viszont könnyen segíteni lehet egy SC-Project kipufogóval.
2017-re viszont már újra van Brutale 800 RR is, amely már 140 lóerővel garázdálkodik.

 

Gyengébb és nehezebb is lett, az Euro4-es szabályozásnak köszönhetően


Az előzőek azonban megbocsáthatóvá válhatnak a belépő gépnek, mivel a megújult Brutale még kívánatosabb külsővel rendelkezik elődjénél. A LED-es első fényszórónak és a teljesen átdolgozott – már pimaszul rövid – faridomnak köszönhetően sikeresen frissült a dizájn, a szellős külső ismét versenyképes a konkurensek közt.

Elöl továbbra is Marzocchi felfüggesztést találunk, hátul pedig a Sachs felsőpolcos rugóstagja simítja az útegyenetlenségeket.

Némi meglepetésre az első villát még mindig az a Marzocchi gyártja, amely már bejelentette gyártásának megszüntetését

 

Az MV Agusta teljes termékpalettája az MV Agusta Budapesti üzletében rendelhető.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending