Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

MV Agusta Hírek – 2017 július

Jó hírek érkeztek a bajba jutott történelmi motorgyárból

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Az MV Agusta Holding ma bejelentette, hogy sikerült visszaszereznie a Mercedes AMG 25% -os részesedését az MV Agusta Motor S.p.A-ban.

Az ügylet lezárását, amelynek pénzügyi feltételeit nem hozták nyilvánosságra, egyidejűleg a tőkeemeléssel is egybekötötték. Így elindulhat fejlődés útján a vállalat, amelynek már a szerkezetátalakítási tervét is jóváhagyták a hitelezők.

Az MV Agusta Holding 100% -át irányító MV Agusta Holding új részvényesi struktúrája a ComSar Invest-et, mint a kisebbségi részvényeseket és a controlling részesedést szerezte meg Giovanni Castiglioni befektetési társaságának, a GC Holdingnek.
A tranzakció véglegesítése további fontos elemet jelent az MV Agusta 2010-ben indított hosszú távú tervéhez, amely az MV Agusta elsőrangú, prémiumkategóriás motorkerékpár-gyártóként jelenjen meg a piacon. Ez a fő irányvonal, ami visszaállította a vállalatot a pozitív irányba.

Nem mellékesen a Black Ocean Group (amelynek Timur Sardarov a vezetője, Ő egy orosz dinasztia kulcsszereplője Kelet-Európában az olaj és a gáz előállításában) befektetési alap komoly segítséget jelent a gyár számára.

Giovanni Castiglioni, az MV Agusta elnöke elmondta:

“A ComSar Invest-nak a tőkeemeléssel és a Mercedes AMG által az MV Agusta Motor SpA-ban korábban birtokolt részvényeinek megvásárlása fontos mérföldkő a tervünkben. Az MV Agusta alaptevékenységének fő célja: nagy teljesítményű, csúcskategóriájú motorkerékpárok gyártása. Az elmúlt 12 hónapban a végrehajtott intézkedések az MV Agustát a pozitív cash-flow-ba helyezték vissza, lehetővé téve a szerkezetátalakítási terv befejezését és a következetes támogatását a termékfejlesztés és a kulcsfontosságú piacok konszolidációjának irányába. “

Timur Sardarov, a ComSar Invest vezérigazgatója elmondta:

“Az MV Agusta számunkra az iparág legszimfonikusabb márkája, olyan vállalat, amely az elmúlt 5 évben jelentős beruházást eszközölt az új termékfejlesztésbe, amely egy kiterjedt és irigylésre méltó motorkerékpár-választékot eredményezet. Ez egy egyedülálló eszköz a sikeres jövőért. A jelenlétünk a cégben, világos, hosszú távú elképzelésekkel, valamint a vállalat kulcsfontosságú irányításával, alapvető kompetenciáink és készségeink révén, az MV Agusta támogatására és megerősítésére törekszik. Az elkövetkező évek megszilárdítják majd a cég pozícióját, a prémium motorkerékpárok piacán, amelynek finanszírozását az MV Agusta értékesítési hálózatának szolgáltatásának és az MV Agusta fogyasztói bázisának köszönhetünk. “

A hivatalos közleményben ennyi állt, és ahogy tudjuk a jövő héten érkezhet is egy MV Agusta F3 800 RC az eheti gyártásból, amelyen az AMG-nek már nyoma sincs, hiszen az RC-k 2017-es fényezésén már elhagyták az AMG feliratot.

Egy darab ilyen sportmotor érkezhet az országba, ha valakinek ilyenre fáj a foga az az MV Agusta budapesti üzletében lefoglalhatja magának.

Itt rendelhető ez a háromhengeres gyönyörűség. Katt!

Így néz ki a 2017-es F3 800 RC, amely akár a tiéd is lehet!

 

A 350 db-os Dragster RC-ből is van már egy hazánkban.

 

F4 RC

 

…és a végén a Turismo Veloce RC, amely egy ízig-vérig sportos túramotor, amellyel élvezet a túrázás minden pillanata

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending