Csatlakozz hozzánk

Hírek

MV Agusta 2018

A következő évben az új négyhengeres modellek fejlesztésével foglalkozik az MV ezért most az EICMA-n főleg az RC modelleké a főszerep

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Teljesen új modell bemutatása nem várható 2018-ra, viszont a meglévő paletta egyedi típusok létrehozására alkalmas az MV Agusta varesei gyárában. Ezért a fő hangsúly a limitált példányszámú típusok gyártására összpontosul. A 250-350 darabos RC széria, amely a Reparto Corse versenycsapat színeiben pompázik létezik már több három és négyhengeres modellből is.

Az F3 675 és az F3 800-ból

És az F4RC -ből is.

Ezek évről-évre átesnek technikai fejlesztéseken a háromhengeres 800 köbcentisek már mind Euro4-es blokkal készülnek, a négyhengeres 1000-es blokk még csak Euro3-as, de 2018 végére elkészül az új négyhengeres is, amely ha hihetünk a híreszteléseknek, akkor először egy 215 lóerős naked motorban fog megjelenni. Ez lesz az új Brutale, amit majd jövő ilyenkor láthatunk.

Ez a kép már régóta kering a neten, a kinézetére nem esküdnénk meg a gépnek, hogy ilyen lesz, de a számok igaznak bizonyulnak

A háromhengereseken kisebb változtatásokat hajtottak végre a motoron a teljesítmény növelése érdekében, miközben továbbra is megfelelnek az Euro4 előírásoknak. A hengerfej, a láncfeszítő, a vezérműtengelyek és a szelepek mind megváltoztak a 2018-as évre. A Brutale és Dragster RR modellekben 140bhp és 84Nm nyomatékkal rendelkeznek.

Csak 350 Brutale Dragster RC-t fognak építeni, és mindegyikhez tartozik a Reparto Corse készlet, amely magában foglalja az SC Project kipufogót és a megnövelt teljesítményű ECU-t, amely 150 lóerőssé teszi ezeket a gépeket. A készletben megtalálhatóak még az ergal kuplung és a fékkarok, a paddock állvány és az eredetiségigazolás. Minden egyes példányt sorszámmal látnak el, amelyről egy kis tanúsítványt is kapsz a dobozban.

-37-

Ha elolvastad az MV RC modelljeiről szóló korábbi történeteket, akkor tudni fogod a 37-es szám jelentőségét, amely ezekre a motorokra jellemző. Ennek semmi köze ahhoz a számhoz, amelyet Leon Camier az MV Agusta F4-en viselt, inkább hivatkozik a konstruktőri világbajnokságainak számára.

 

Újdonságok amelyek az EICMÁN várhatóak:

F3 Brutale RR Pirelli pirosban és kékben

F3 Brutale Dragster RC

A gyönyörű forma mellé azért új egyszerűbb színek is érkeznek. A kezdőképen már a legfrissebb 2018-as látható.

Veloce Turismo RC

Brutale 800 RC

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending