Csatlakozz hozzánk

Hírek

Múzeumok Éjszakája után szabadon: Motorosok Éjszakája!

Szeptember 3-án éjszaka(!) hatalmas kedvezményekkel várnak a Full Gas-ban!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Múzeumok Éjszakája is bátor kezdeményezésnek indult annak idején, mégis óriási siker lett és azóta is folyamatosan megrendezik. A Full Gas is ebben reménykedik, hogy az exkluzív időpont különleges – és figyelemfelkeltő – alkalmat teremt egy motoros rendezvényre, melynek középpontjában a kedvezményes vásárlás áll.

A múzeumok esetében évente megrendezett esti látogatással ellentétben itt nem a régiségekre, hanem épp ellenkezőleg, a vadonatúj termékekre, motoros ruházatra összpontosít a közönség. Az a célközönség – akik jóval olcsóbban szeretnének minőségi kiegészítőkhöz jutni – ugyanis ezen a napon (estén) a kedvezmények aránya a 70%-ot is elérheti! Nos, ezért már érdemes egy kicsit később lefeküdni, ilyen előnyös boltolás után garantáltan jól fogsz aludni.

Az egyes táskákra például 40%, a bukósisakokra 30-70%, a bőrruhákra 20% az akció, a textil-és bőrdzsekiket, illetve nadrágokat pedig féláron viheted haza szeptember 3-án, este 9-től éjfélig, a budapesti Full Gas-ból. A meglepetések itt még nem érnek véget, ugyanis 23:30-kor különböző nyereményeket sorsolnak ki a vásárlók között, melyek között szerepel egy 5000Ft-os ajándékutalvány, egy törzsvásárlói kártya, egy öt alkalmas gokart bérlet a G1 Kart Centerbe, valamint két darab ingyen szervíz lehetőség is. Sőt, még ezen felül is szolgál kuriózumokkal az első Motorosok Éjszakája, mivel palacsinta partiként is megállná a helyét: ingyen palacsinta és zene várja a konvencióktól mentes érdeklődőket, vagy az akcióra éhes vásárlókat, esetleg a palacsintára éhes motorosokat – a jó hangulat garantált.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending