Csatlakozz hozzánk

Hírek

Mutatós Harleyk a Mobilitáson

A SYMA Csarnokban rendezett Mobilitás kiállításon a hazai nagyközönség számára is bemutatkozott az új Harley-Davidson Street 750, a Road Glide Special és a limitált kiadású CVO Street Glide

Közzétéve

ekkor

h-d budapest mobilitas 2014 syma
Sportster
MAI Kótyavetye

A Harley-Davidson Budapest képviselte a kétkerekűek nagy családját a hétvégén a SYMA-ban megrendezett Mobilitás 2014 kiállításon, amelyen 20 kiállító, 24 autó- és motormárka mutatta be legújabb modelljeit. A 2015-ös Harley-k jól szerepeltek, nagy népszerűségnek örvendtek.

Tarlós István főpolgármester nyitotta meg a rendezvényt a pénteki sajtódélelőttön, majd a márkakereskedők szakmai bemutatói következtek. A Harley csapata látványos show-val készült, a kiállított modellek mögötti óriási LED falon a 2015-ös évjárat három zászlóshajóját felvonultató képsorokkal és videó bejátszásokkal gazdagította az előadást, így a márkát eddig kevésbé ismerők is rövid betekintést nyerhettek a Harley világába.

A legolcsóbb, legkisebb, tehát a belépő-Harley: Street 750, pár eredeti kiegészítővel pimpelve

Rapkay Zoltán szervizvezető először a legfiatalabb Harley-t, a “belépő kategóriás” Street 750-est (teszt) méltatta, hangsúlyozta, hogy a nyers lényegig lecsupaszított „kis utcai harcos” egyedi kiegészítőkkel felszerelve tökéletes választás a városi fiatalok számára.

A Mobilitáson főszerepben lévő gépek közül másodikként az Európában most először kapható Road Glide Special került reflektorfénybe. A prémium kategóriát képviselő túramotor mérete és felszereltsége önmagáért beszélt. Az előadás csúcspontja a limitált kiadású CVO Street Glide bemutatója volt, melynek végén a hangrendszert is tesztelték: “nagyot szólt”.

A nagyrészt autós közönség számára érdekesek voltak az amerikai presztízsmotorok

A kicsiktől a nagyokig, a három nap alatt közel 15000 látogató fordult meg a Harley standjánál, a bátrabbak közelebbről is megvizsgálták a gépeket, ráültek és a kormányt magukhoz ragadva képzelték el, milyen is lehet az “amerikai álommal”, a Harley-Davidson-nal szelni az utakat.

Czomba Sándor államtitkár úr se tudott ellenállni a hívogató és csillogó motoroknak, ki is próbálta, hogy milyen az Ultra Limited Low. A kiállított modellek közül az egyik legnagyobb érdeklődést, figyelmet az ikonikus Forty-Eight kapta, amely ezáltal is bizonyította a klasszikus forma és stílus időtálló értékét.


– kapcsolódó tartalmunk: Forradalmi utcai – Harley-Davidson Street 750 teszt

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending