Csatlakozz hozzánk

Akciók

Mugen tartósteszt kesztyű

Megérkezett a Mugen Race új sportkesztyűje a SuperZone-ba

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ahogyan azt előző tartósteszt-cikkünkben (a Mugen Race kevlár farmer és a Berik sportcsizma bemutatójában) már megígértük, a Mugen új kesztyűjének prezentálásával folytatjuk idei hosszútávú dömpingünket. Megérkeztek tehát a legújabb Mugen Race kesztyűk, de az új Scorpion-sisakkollekció csak később landol a SuperZone motorosbolt polcain. Hogy ne csak a fotók alapján ítéljünk, mindkét portékából magunkévá teszünk majd egyet, hogy hosszú távon kiderüljön, milyen érzésekkel gazdagítanak az együtt töltött kilométerek.

A Mugen Race új – hamarosan nálunk is pályafutását kezdő – sportkesztyűje marhabőrből készült, a tenyerén csúszásgátló réteget kapott. Műanyag protektorok védenek bennünket a kézfejen, az ujjakon, illetve a csuklónál. Utóbbi részén dupla tépőzáras rögzítés és dupla protektoros védelem jár, az ujjak között pedig szellőzőnyílások biztosítják a megfelelő komfortérzetet. Legalábbis a katalógus ígérete szerint: lesz alkalmunk bőven kideríteni, hogy “mit tud” a kesztyű – az ár-érték arányban az élharcosok között vitézkedő – Mugen Race tálalásában. Mindenesetre a G-MNR-105 kódjelú 2011-es Mugen (unisex) sportkesztyű most 19.900 forintért kapható a SuperZone-ban.

Egyre jobbak a Mugenek, ezen a kesztyűn is látszik…


S-estől XXL-es méretig kapható 19.900 forintért

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76,  06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Comments

comments

Trending