Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Mugen ruhában az Aspar versenyzője

Adrián Martín, az Aspar Team fiatal Moto3-as versenyzője az idei szezonban a SuperZone motorosbolt termékében, Mugen Race bőrruhában versenyez

Közzétéve

ekkor

adrian martin aspar
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Jorge Martínez “Aspar” versenyzője tavaly még Berik ruhában gyűjtögette a pontokat – szám szerint 16-ot. Az itthon is népszerű mogorva szemes márka egy üzemben készül a meglehetősen feltörekvőben lévő Mugen Race-szel. A 20 éves spanyol a következő, hazai jerezi versenyén a tervek szerint már Mugen ruhában húzza a gázt, a ruhacég szerződése természetesen az egész szezonra szól. Nem Adrián az első Mugen-versenyző a világbajnokságokon, hiszen a Supersport vb-n Tóth Imre is ilyen versenyruhában nyomja már 2012 óta.

Ahogyan mi is 2011 óta, csak nem a vébén… A mindenki számára megvásárolható kollekcióról folyamatosan fogtok hallani felőlünk, hiszen az idei szezonra befogjuk tartóstesztre a legfrissebb, 2013-as egyrészes Mugen-modellt (a legújabb sportkesztyű mellett, amiben szintén Tóth Imre húzza a gázt, többek között). A mi ruhánk – az itt látható az asparossal ellentétben – nem csak papíron létezik, már nálunk van, hamarosan beszámolunk az első tapasztalatokról!

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending