Connect with us
just1 mx
Suzuki

Újdonság

Mugen ruhában az Aspar versenyzője

Adrián Martín, az Aspar Team fiatal Moto3-as versenyzője az idei szezonban a SuperZone motorosbolt termékében, Mugen Race bőrruhában versenyez

Published

on

adrian martin aspar
jgpr
RST AIRBAG

Jorge Martínez “Aspar” versenyzője tavaly még Berik ruhában gyűjtögette a pontokat – szám szerint 16-ot. Az itthon is népszerű mogorva szemes márka egy üzemben készül a meglehetősen feltörekvőben lévő Mugen Race-szel. A 20 éves spanyol a következő, hazai jerezi versenyén a tervek szerint már Mugen ruhában húzza a gázt, a ruhacég szerződése természetesen az egész szezonra szól. Nem Adrián az első Mugen-versenyző a világbajnokságokon, hiszen a Supersport vb-n Tóth Imre is ilyen versenyruhában nyomja már 2012 óta.

Ahogyan mi is 2011 óta, csak nem a vébén… A mindenki számára megvásárolható kollekcióról folyamatosan fogtok hallani felőlünk, hiszen az idei szezonra befogjuk tartóstesztre a legfrissebb, 2013-as egyrészes Mugen-modellt (a legújabb sportkesztyű mellett, amiben szintén Tóth Imre húzza a gázt, többek között). A mi ruhánk – az itt látható az asparossal ellentétben – nem csak papíron létezik, már nálunk van, hamarosan beszámolunk az első tapasztalatokról!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending