Csatlakozz hozzánk

Akciók

Mugen Race túrasport kesztyű

15.900 forintért jó vételnek tűnik a SuperZone újdonsága

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Ezen a héten újabb Mugen Race motoros kesztyűt mutatunk be Nektek, ezúttal a túra- és sportmotorosoknak ajánlott G-MNR-1002 kódjelű darabot. Bár utóbbiaknak elsősorban G-MNR-105 tartósteszt kesztyűnket ajánlanánk – amellyel mindezidáig semmi problémánk sem akadt -, de ez a fekete-fehér így képen még kényelmesebbnek tűnik (pedig a sportkesztyű sem kényelmetlen, nagyon finom anyagból készült). Ez is marhabőr anyagú, amelyen perforált részeket találhatunk, a megfelelő szellőzés érdekében.

A praktikum fogalmáról nem megfeledkezve, csúszásgátló réteget kapott a tenyerére, kezeink épségére pedig protektorok vigyáznak a kézfejen és az ujjakon. Marhabőr anyaga mellett szerintünk marhajól is néz ki: a fekete-fehér soha nem megy ki a divatból, és itt még jól el is találták az arányokat. Ha Te is így gondolod, akkor most 15.900 forintért magadévá teheted a Mugen ezen utcai túrasport kesztyűjét. Megtapogathatod, felpróbálhatod és megvásárolhatod a Bécsi úti SuperZone motorosboltban.


Viszonylag vastagabb anyagánál fogva hosszabb utakra is megfelelő lehet – S-estől XXL-es méretig kapható

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76,  06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending