Csatlakozz hozzánk

Akciók

Mugen Race Mikulási Nyereményjáték

Ha jó (szerencsés) leszel, akkor Mugen kesztyűt is kaphatsz a (motoros) csizmádba!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Forrás: Mugen Race

Szeretnéd megnyerni magadnak a lenti képen látható kesztyűt Mikulásra? Hogyha van már valamilyen Mugen-cuccod – amiből idén számos darabot láthattál itt, a Kirakatban – és mellé még pár perced, akkor könnyen a Tied lehet az alábbi darab a Mugen Race 2011-es kollekciójából.

Nem kell mást tenned, mint feltölteni egy képet magadról, amin MUGEN RACE ruhában, kabátban, nadrágban, farmerben vagy akár kesztyűben vagy látható és máris esélyed nyílik a játék megnyerésére!

NEM KELL lájkokat gyűjteni, kampányolni, nem kell a barátaidat, ismerőseidet hívogatni, kérni, hogy segítsenek, a játék végén sorsolással fog eldőlni, ki lesz a kesztyű szerencsés tulajdonosa!

A játék menete a következő:

Ha eddig még nem tetted volna, akkor nyomj egy TETSZIK gombot a Mugen Race facebook oldalára

1. Azután nyomj egy OTT LESZEK gombot a Mugen Race Mikulási Nyereményjáték esemény oldalán (jobbra fent)!
2. TÖLTSD FEL a “Mugen-Mikulás” esemény üzenőfalára a fényképedet és akár írj is hozzá valami szépet 🙂
3. Oszd meg az eseményt! (az esemény címe alatt, MEGOSZTÁS gomb)

Ezzel a pár kattintással és ugyanennyi perces ráfordítással tehát esélyessé teszed magad arra, hogy egy divatos Mugen Race – túrázásra és sportolásra is használható – kesztyűvel gazdagodj. 

A nyereményjáték eredményhirdetése stílszerűen december 6-án délelőtt 10 órakor esedékes. Hogyha esetleg nem Te leszel a szerencsés, és megtetszett a képen látható holmi, akkor a Bécsi úti SuperZone motorosboltban most egyébként is akciós áron szerezheted be.


A G-MNR 1002 nevű túrasport kesztyűt korábban már bemutattuk itt, a Kirakatban

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76,  06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending