Csatlakozz hozzánk

Akciók

Mugen Race cordura akció

Jelentős kedvezmény Mugen textildzsekire a SuperZone-ban (+Mugen tartósteszt)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A szezon kellős közepén ritka az ilyen nagylelkű ajánlat, mint amit a SuperZone a héten kínál Mugen textil dzsekijére. Általában a szezon előtt vagy után “divatosak” a hasonló leárazások, de ez most egy üdítő kivétel a kánikulában: 49.900 forint helyett 29.900-ért hazavihető a portéka. No akkor nézzük is meg, mit kapunk ezért az összegért. Az MNR-1146 kódjelű Mugen Race cordura kabát teljes mértékben (a gyártó szerint 100 százalékig) vízálló, továbbá praktikus, kizipzárazható thermo béléssel rendelkezik és a zsebek is vízzáróak rajta.

Természetesen a vállnál és könyöknél helyet foglaló CE-protektorok is kivehetőek, és több helyen nyitható-zárható szellőzőket találunk rajta. Ez a Mugen dzseki kényelmes viseletet és megfelelő védelmet nyújt az utca motorosának, a gyártó a túra-és sporttúra beállítottságú ridereknek ajánlja. A kinézete is valahol a túrás és a sportos között rekedt félúton, nem az a csiricsáré darab, mégis mutatós – nekünk bejön. Hogyha Neked is, akkor irány a Bécsi úti SuperZone, ahol most jelentős kedvezménnyel teheted magadévá.


Vízálló, szélálló, ugyanakkor légáteresztő anyag – jól hangzik


S-estől egészen 5XL-es méretig kapható

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76, 06-1-367-28-42, 06-20-3184044, 06-20-479-90-25, 06-20-512-35-40
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Tartósteszt Mugen Race nyári dzseki

Idén is tartóstesztelünk (sajnos csak felszereléseket..), többek között az MNR-1150-es fantázianevű Mugen Race dzsekibe is szaladt már pár kilométer bemutatása óta. Ez ugye egy szellős (hálós) nyári dzsekó, és leginkább 25+ fok esetén érzi jól magát, illetve mi magunkat a kabátban. Persze ez esetben is csak akkor, ha van némi menetszél, ami viszont hűvösebb időben már igen kellemetlen ebben a dzsekiben: erre (fél)megoldás a belső bélés, amit már jó párszor ki/be varázsoltam. A belseje mindig a tanktáskában/sisaktartóban van, ha messzebbre/több napra megyek. Egy perc alatt belezipzárazható, ugyanakkor állítólagos szélállósága ellenére nem változik tőle négy (vagy három) évszakossá a kabát (talán mert nyári… :)). Érdemes alávenni/bekészíteni egy pulcsit, ha a lehűlt nyári éjszakában kényszerülünk hazamotorozni. Eddigi tapasztalatom szerint a Mugen nyári dzsekije olyan, mint mondjuk egy formás olasz naked: a városban és annak agglomerációjában tökéletes működik (mert ha el is kap minket a zuhi, nemsokára otthon vagyunk) és még mutatós is, azonban azon túl már nem annyira praktikus. Mondjuk bőrruha-gyilkos hőségben biztos ebben szaggatnék le az M7-esen a Balcsira (és így is volt), ha tudnám, hogy hazafelé is jó idő lesz (és így is volt, csak a bélés kellett bele). Véleményem szerint aki csak teheti, akasszon be egy nyári dzsekit is a ruhatárába, mert akinek csak bőrruhája/bőrdzsekije van, az bizony hajlamos nem-felvenni azt, amikor a hőmérő higanyszála a felhőket karcolja és…és ez a forróság még semmi ahhoz képest, amit esetleg az ember saját bőrén tapasztalhat egy csúszás esetén… A könnyed nyári kabát sem adja vissza a pólóban motorozás élményét, de sokkal fájdalmasabb érzésektől menthet meg. / KT#14

Comments

comments

Trending