Csatlakozz hozzánk

Akciók

Mugen nyári dzseki akció

Kedvezményesen kapható – az általunk is tartóstesztelt – Mugen Race hálós dzseki!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A SuperZone-ban folytatódik az akció a Mugen Race MNR-1150-es nyári dzsekire, amit ebben a szezonban aktívan tartóstesztelünk is, és amit korábban már – a Mugen cordura nadrággal együtt – prezentáltunk Nektek. A bemutatóban már leírtuk, “mit tud” (papíron), de a rend kedvéért vegyük át újra. Hálós, jól szellőző anyagának köszönhetően ez egy kifejezetten nyári használatra szánt “kabát”, és abból is főleg azokra a napokra, amikor “jó idő” van. Bár van ki/bezipzárazható belső bélése, de ez még nem jogosít fel arra, hogy ebben indulj neki a francia Alpoknak. Ez a darab könnyű, akár a csajok lenge nyári ruhája, mégis biztonságban érzed magad a CE protektoroknak és a fényvisszaverő csíkoknak köszönhetően.

A gyártó túra és sporttúra motorosoknak ajánlja és kiváló komfortérzetet ígér, amit – eddigi tapasztalataink szerint – mi sem tudunk megcáfolni. Hőségriadó idején is kellemes közérzetet biztosít a szellős dzseki, két külső és két belső (bizonyos mértékig) vízálló zsebének és az említett thermobélésnek köszönhetően kellően praktikus is a mindennapos használathoz. Jók az anyagok, erősek a zipzárak, a használat sem látszik rajta, csak a fehér részek kényesebbek kicsit. Ebből a szempontból a szürke kivitel volna az ésszerű választás, de szerintünk a fehér jóval sportosabb, ami nálunk néha egyet jelent azzal, hogy jobban néz ki – most is. Ha van már “rendes” cordurád vagy bőrruhád, ha teheted, szerezz be mellé egy nyári dzsekit is. Ez azért fontos, mert ebben negyven fokban sem akarsz leszédülni a motorról, ha 100 alá esik a tempó – mégis be vagy protektorozva. Most akciósan ruházhatsz be, ugyanis a Mugen MNR-1150 49.900 forint helyett 29.900-ba kerül a Bécsi úti SuperZone-ban. 


Sportos szabású és megjelenésű hálós nyári dzseki – most húszezerrel olcsóbban!


Kétféle színösszeállításban kapható – ez a konzervatívabb verzió

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76, 06-1-367-28-42, 06-20-3184044, 06-20-479-90-25, 06-20-512-35-40
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu


Szerintünk mindenképp megéri beszerezni egy kifejezetten nyári dzsekit is – főleg akciósan

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending