Csatlakozz hozzánk

Akciók

Mugen női textildzseki akció

Mugen Race női cordura kabát, ezen a héten jelentősen olcsóbban a SuperZone-ban

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A SuperZone motorosboltban fellelhető Mugen Race márka kínálatában a szebbik nem képviselőire való darabokat is találhatunk, mint például ezt a csinos női kabátot, amely ezen a héten akciósan kapható: 49.900 forint helyett 29.900-ért lepheted meg vele a barátnődet. Az Nj-MNR-1145 kódjelű női Mugen cordura dzseki kinézete alapján inkább a túrázós vonalat képviseli, amit az a tény is erősít, hogy a gyártó állítása szerint 100 százalékig vízálló a kabát. Emellett kimagasló (szél)védelmet és komfortérzetet biztosít, szóval tényleg (főleg) a kirándulósabb beállítottságú csajok kedvence lehet a képeken látható motoros ruha.

Karcsúsított szabású, a deréknál és a karoknál szűkítő pántokkal szabható testre és több helyen nyitható szellőzőkkel alkalmazkodhat a viselője az időjárási körülményekhez. További praktikus megoldások a vízzáró zsebek és a kivehető thermo bélés is, a biztonságot pedig a megszokott módon, vállnál és könyöknél CE protektorok szavatolják. Eddigi Mugen tartósteszt-tapasztalataink alapján a “felszereltség” mellett a minőséggel sem lesz gond, bár a textildzsekik közül nőit még nem teszteltünk, érthető okokból. Ez a lányokra való Mugen cordura viszont praktikusabb, mint egy Opel kombi és ez a “Black-Beige” (bézs és fekete egyébként) színösszeállítás is jól áll neki, akárcsak az alábbi kabát a leendő hölgy tulajnak.


Ezzel lepd meg kedvesed!

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76,  06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu


Comments

comments

Trending