Csatlakozz hozzánk

Akciók

Mugen kesztyű egy tízesért

Mutatós Mugen Race utcai kesztyű a SuperZone-ban (+ tartósteszt Mugen kesztyű)

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Tartósteszt kesztyűnk után újabb darab a Mugen Race 2011-es kollekciójából: a G-MNR-2000-es kódjelű modell csak fele annyiba, 9.990 forintba kerül. Bár nem is olyan hosszú szabású, hanem az a tenyeres-fajta, utcai használatra. Szerintünk a kinézete teljesen rendben van, a fehér ismét divatszín, de szerencsére nem vitték túlzásba. Mutatós, de ránézésre is kényelmes, ráadásul megfelelő védelmet nyújt – mit kívánsz még egy “tízesért”?

Marhabőrből készült, műanyag protektorok találhatóak a kézfejen és az ujjakon. A tenyér-részen csúszásgátló réteget kapott, az ujjak protektorai pedig szellőzőnyílások is egyben. Ha nem versenypályán akarsz benne virítani, akkor minden igényedet kielégítheti. Új modell létére szerintünk az ára sem sokkoló, ha Te is így gondolod, kirándulj egyet a Bécsi út felé és térj be a SuperZone-ba, ahol S-estől XXL-es méretig várnak a polcokon a képeken látható Mugen kesztyűk.


Szűk 10.000 forintért egy igen csinos kis bőrkesztyű tulajdonosa lehetsz
Mugen Race tartósteszt sportkesztyű

Kis késéssel, de annál nagyobb várakozással övezve megérkezett a tartósteszt Mugen sportkesztyű, amelyet nemrég már bemutattunk a Kirakat hasábjain. Előzetes elképzeléseimnek megfelelően igényes kidolgozású, pofás portéka: élőben is jól néz ki, akár a képeken. A fekete-fehér dizájn király, megy a Mugen tartósteszt bőrruhához is. A legjobb azonban, hogy érzésre még kellemesebb: nagyon finom az anyaga (egyébként marhabőr), ennek köszönhetően igen kényelmes, nagyjából fél percig tartott megszokni. Azonnal vittem is pályázni, mivel a Red Line kakucsi rendezvénye előtti napon cseréltem be a megfelelő méretre a SuperZone-ban. BenZso ugyanis egy kicsit túlméretes darabot szánt nekem: végül a két számmal kisebb L-es lett a tuti, ami kicsit meglepő volt. Talán az ujjai egy picit csalókák, mintha nem lennének eléggé lekerekítve a végek, ezért több lehet a fölös “túlnyúlás”. Ujjban mindenképp az L-es volt a jó, egyébként az XL-eset is elviseltem volna – de mint említettem, pillanatok alatt megszoktam. Első bevetése máris éles volt, a járatás a versenypályán történt, és igen jól sikerült: már elsőre “észrevétlenül” működött, nem szorított, nem nyomott. Remélem a további kilométerek is hasonló összhangban telnek majd, a következő nagy “felmérés” a brno-i út lesz a MotoGP-re menet, itt majd a túraalkalmasságát is bizonyíthatja. Egyébként – ahogy a tartósteszt elnevezés is sejteti – a fő hangsúly a tartósságon, a kopás mértékén lesz, ami kulcskérdés egy (sport)kesztyű esetében. Kiderítjük, egynyári virág-e a Mugen Race G-MNR-105. / KT#14


19.900 forintért kapható a SuperZone-ban

39.900 helyett 24.900 forintba kerül

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76, 06-1-367-28-42, 06-20-3184044, 06-20-479-90-25, 06-20-512-35-40
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending