Csatlakozz hozzánk

Akciók

Mugen cordurák – mostantól féláron

A 2011-es utcai Mugen Race cordura viselet most még olcsóbb a SuperZone-ban

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Elvileg eddig is kedvezményesen vásárolhattál Mugen Race cordura felszereléseket, de most még erre is rátesz egy lapáttal a SuperZone motorosbolt. A mostani szezonvégi leárazásig közel harmincezer pénzért osztogatták Mugen textilcuccokat, mostantól pedig 25.000 forintba kerülnek a cordura kabátok és nadrágok! Több motoros nadrágot és férfi/női kabátot is bemutattunk már Nektek itt a Kirakatban, amelyek közül egyet-egyet mi is tesztelünk az idény során.

Az egyik tesztalanyunk a Mugen idei nyári dzsekije (MNR-1150), ami egészen a mostani októberi nyárig jó szolgálatot teljesít. Kopásnak vagy a használatnak nyoma sincs, egyedüli negatívuma, hogy a fehér részek gyorsan és látványosan koszolódnak a bogarak miatt, de nem sok világos felületet találunk rajta – éppen annyit, amennyit a sportos dizájn megkövetel. Hallottunk olyan kritikát is a Mugen márkával kapcsolatban, hogy gyengék lehetnek a zipzárak, de ez a szóban forgó (2011-es) modell esetében nem jelentett problémát. Nagyon kényelmes, könnyű, praktikus dzseki: a bélése például pillanatok alatt ki/bevarázsolható. Ráadásul biztonságosnak is mondható, mert a fényvisszaverő csíkok “jól működnek” – szerencsére a protektorokat nem volt “szerencsénk” kipróbálni. A szellős, hálós kivitelnek hála nem volt izzasztó mutatvány a motorozás a kánikulában, de a thermobéléssel még most is használható, elég egy póló alá – a városban. A tartósteszt Mugen motoros nadrágot (MNR-637) nem nyúztuk ilyen intenzíven, annak most jön csak az igazi szezonja, nyáron meleg lett volna. Ott volt helyette a Kevlar Jeans farmer, amit leginkább a fentebb taglalt dzsekihez párosítottunk. Szerintünk – eddigi tapasztalatainkat tekintve – az ár-érték arány szempontjából igencsak megfontolandók a Mugen Race textil-portékái – különösen, hogy most még olcsóbbak lettek…


Mostantól majdnem féláron kaphatóak a Mugen cordurák


Tartósteszt corduráink jól állják a sarat, nem látszik meg rajtuk a szezon (ennek ellenére a képek illusztrációk :))


Általában nem túl szélsőséges a Mugen-dizájn – de ez nem is baj…

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76,  06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending