Connect with us

Újdonság

Mugello: új, sportos bőrdzseki a Triumphtól

A brit motormárka kínálatában szemezgetve jópár mutatós darabon megakadhat a szemünk – mind a vasakat, mind a kiegészítőket tekintve. A Mugelló bőrjakó a legújabb a sorban…

Published

on

uj triumph mugello bordzseki
Sportster
RST AIRBAG

A letisztult, klasszikus vonalú, fekete ruhadarab természetesen teljes egészében bőrből készült. De ettől nem kell megijedni melegebb időben sem, – a dzseki ugyanis egy úgynevezett TFL réteggel van bevonva, mely visszaveri a napsugarakat és a hőt, így biztosítva a lehetőségekhez mérten kellemes hőmérsékletet belül. Na és persze a szellőző részek is hozzájárulnak ehhez.

Könyök-, váll- és hátprotektor is jár hozzá, mind eltávolítható – ha esetleg hirtelen felindulásból utcai dzsekit szeretnénk belőle varázsolni. Több helyen is rugalmas bőr betétekkel tűzdelték a kabátot, a fokozott kényelem (és személyre szabhatóság) érdekében. Steppelt bélés is van benne, persze ez is kivehető. A háton és a karon fényvisszaverő csíkok vannak, ami határozottan előny egy full fekete felsőrésznél. Zippzár is elé van helyezve a derékrésznél, mellyel bármely Triumph farmerhez hozzákapcsolható.

A Mugello a mindig nyerő, klasszikus szabású dzseki

A Mugello bőrdzseki megvásárolható a Triumph Budapestnél.

Elérhetőségek:

www.triumphbudapest.hu
+361-321-2609
www.facebook.com/triumphhungary

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending