Csatlakozz hozzánk

Hírek

160 lóerős az MT-10 – Frissítve!

A Yamaha futurisztikus szupernakedjét a konkurenciának megfelelően pozicionálta, már ami az erejét illeti és az árát is

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Ugyanis például egy BMW S1000R is 160 lóerős, igaz, a bajor motor 4,3 millió forinttól indul. Az MT-10 nagyobb nagyobb felszereltséggel 4.698.000 Ft-ért (ajánlott regadós kiskereskedői ár) vihető haza június első hetétől kezdődően.
A brit MCN közölte a főbb műszaki adatait is a tavalyi milánói show-n bemutatott csúcs-MT-nek. Egészen pontosan 160,4 lóerőt írnak, amit 11.500-as fordulaton ad le az elfokolt főtengelyű sornégyes. A nyomatékcsúcs 9.000-nél jelentkezik: ez nem kevesebb, mint 111Nm. Az ülésmagasság 825mm-es, menetkészen pedig csupán 210 kilót nyom az R1 technikai alapjaira épülő (köztük elektronikai segédletek) hangvillás Tízes.

MT-10 kiegészítők

A gyártó szerint az új, radikális MT-10 a Yamaha egyik “legsokoldalúbb nagy kapacitású” modellje: “Nemcsak a borzongáskedvelők adrenalinigényét elégíti ki: a türelmetlenül várt 998 ccm-es, csúcsminőségű teljesítménymotor a távolságtól sem riad vissza”

A Yamaha eredeti tartozékok széles skáláján dolgozik, hogy mindenki egyénivé tehesse saját MT-10-esét. Az olyan darabok, mint az Akrapovic kipufogódob, a gyorsváltó és a versenystílusú mart elemek azokat célozzák, akik az MT-10 sportos karakterét szeretnék kiemelni – a nagyobb távolságok kedvelői pedig a funkcionalitást és a praktikus jelleget erősíthetik kiegészítő elemek sorával, például középmagasságú sportszélvédővel, a puha oldaldobozokkal és a még kényelmesebb üléssel.

Minden eredeti tartozék megrendelhető a Yamaha márkakereskedésektől az MT-10-zel együtt, de akár a vásárlás után is beszerezhető.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending