Connect with us
Suzuki

Hírek

160 lóerős az MT-10 – Frissítve!

A Yamaha futurisztikus szupernakedjét a konkurenciának megfelelően pozicionálta, már ami az erejét illeti és az árát is

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Ugyanis például egy BMW S1000R is 160 lóerős, igaz, a bajor motor 4,3 millió forinttól indul. Az MT-10 nagyobb nagyobb felszereltséggel 4.698.000 Ft-ért (ajánlott regadós kiskereskedői ár) vihető haza június első hetétől kezdődően.
A brit MCN közölte a főbb műszaki adatait is a tavalyi milánói show-n bemutatott csúcs-MT-nek. Egészen pontosan 160,4 lóerőt írnak, amit 11.500-as fordulaton ad le az elfokolt főtengelyű sornégyes. A nyomatékcsúcs 9.000-nél jelentkezik: ez nem kevesebb, mint 111Nm. Az ülésmagasság 825mm-es, menetkészen pedig csupán 210 kilót nyom az R1 technikai alapjaira épülő (köztük elektronikai segédletek) hangvillás Tízes.

MT-10 kiegészítők

A gyártó szerint az új, radikális MT-10 a Yamaha egyik “legsokoldalúbb nagy kapacitású” modellje: “Nemcsak a borzongáskedvelők adrenalinigényét elégíti ki: a türelmetlenül várt 998 ccm-es, csúcsminőségű teljesítménymotor a távolságtól sem riad vissza”

A Yamaha eredeti tartozékok széles skáláján dolgozik, hogy mindenki egyénivé tehesse saját MT-10-esét. Az olyan darabok, mint az Akrapovic kipufogódob, a gyorsváltó és a versenystílusú mart elemek azokat célozzák, akik az MT-10 sportos karakterét szeretnék kiemelni – a nagyobb távolságok kedvelői pedig a funkcionalitást és a praktikus jelleget erősíthetik kiegészítő elemek sorával, például középmagasságú sportszélvédővel, a puha oldaldobozokkal és a még kényelmesebb üléssel.

Minden eredeti tartozék megrendelhető a Yamaha márkakereskedésektől az MT-10-zel együtt, de akár a vásárlás után is beszerezhető.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending