Csatlakozz hozzánk

Akciók

Minden, ami az őszhöz kell, olcsóbban

Icon (tesztgyőztes) sisakok és kabátok, Arctiva téli kesztyűk és aláöltözők, Zan Headgear maszkok, Nelson Rigg ponyvák és esőruhák…most mind kedvezménnyel!

Közzétéve

ekkor

nap videoja - oktober 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Akár elteszed a motorod, akár meghosszabbítod a szezonod, az ország legnagyobb motoros webshopja, a MotoPartsShop jó árakkal (és nagy választékkal) lesz a segítségedre. A téli motortároláshoz és a hidegebb időben motorozáshoz egyaránt akciósan kínál nívós termékeket, melyekkel – bárhogy is döntesz – könnyebb dolgod lesz.


– egy jó akksitöltőre előbb-utóbb biztosan szükséged lesz (de most már inkább előbb) – most kedvezményesen juthatsz hozzá mindhárom márkához


– egy rendes(!) ponyvától a motorod is jobban alszik, legalábbis szebb lesz (vagy mondjuk kinti tárolás esetén könnyebben indul), ha felébreszted. Ugyanilyen minőségiek a Nelson Rigg (USA) esőruhák is, alkalmunk volt tapasztalni… Szerintünk válasszatok láthatóságit!


– az ICON márka nem szorul reklámra, az Alliance modell (sisaktesztGYŐZTES!) pedig a gyártón belül az ár-érték verseny bajnoka – ráadásul most még jobb lett ez az arány…


– meghosszabított akció: továbbra is olcsóbb maradt a dual-sport (túraendurós) kategória ásza, az amerikai AFX variálható bukósisak (bemutató, teszt)

– továbbá az ICON Merc kabátok, az Arctiva kesztyűk és aláöltözők, az Arctiva maszkok, illetve a Zan Headgear maszkok is akciósak, itt:

MotoPartsShop.hu – az ország legnagyobb motoros webáruháza
FIGYELEM! A Mintabolt ideiglenesen új helyre költözött, amíg a rendes üzlet felújítása elkészül: 1025 Budapest, Törökvész út 3/b. (Édes Otthon Ingatlan)
Facebook.com/motorosbolt24

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending