Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Védd az arcod! Akciós motoros maszkok

Nem csak azért érdemes egy ilyet beszerezni, mert a késő őszi vagy téli motorozás élvezhetetlen egy rendes maszk nélkül, hanem mert ezekben síelni is elmehetsz, ha akkora a hó, hogy már endurózni sem lehet…

Közzétéve

ekkor

mps maszkok
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A MotoPartsShop.hu kínálatából kétféle minőségi maszkot mutatunk be – mindkettőt kipróbáltuk, mindkettővel elégedettek lehetünk, de alapvetően másmilyenek. Ami közös, hogy mindkettő símaszkként is funkcionál, tehát téli sportolásra is alkalmas. A legnagyobb különbség pedig, hogy az egyik tépőzáras, a másik pedig belebújós.

Kezdjük a vagány tépőzárassal, amely a Zan Headgear terméke (a kezdőképen bal oldalon, és az alábbi képen) – és hogy tovább bonyolítsuk a dolgot, ez is kétféle kivitelben készült, van belőle homlok-rész nélküli fél-maszk is (a fenti képen középen, 3.670Ft). Akinek szűkebb a bukója, ez a kivitel is megfelelhet, de a teljes arcot befedő – természetesen – több védelmet nyújt a hideg ellen (4.330Ft) (az árak az árfolyam függvényében változhatnak!)

A lángnyelves tesztpéldány: a hátsó tépőzár segítségével könnyű le és felvenni, az ergonomikus kialakításnál és a finom anyagválasztásnál fogva nagyon kényelmes

Ez utóbbi szem-nyílását úgy alakították ki, hogy kényelmesen aláférjen az endurós szemüveg vagy a napszemüveg, viszont nem árt, ha nem túl szűk a sisak párnázása – mert akkor kényelmetlen lehet. Egyébként – ennyi pénzért – minden igényt kielégít a 100% neoprén anyagú, igényes kialakítású (formázású), víz-és szélálló, de lélegző arcmaszk – az orrnál és a szájnál is találunk szellőzőnyílást.

Egy szelfi a lángmintással: a Zan Headgear maszkok számos vagány mintával kaphatóak

A másik tesztpéldány a “hideg” sportokat űzők körében jól ismert Arctiva terméke (a kezdőképen jobb oldalon), melynek maszkja jóval vékonyabb és hosszabb is, mint akár a “teljesarcos” Zan Headgear. A hosszának (palástjának) köszönhetően nem csak az arcot, hanem a nyakunkat is védi a metsző menetszéltől. Mivel vékonyabb az anyaga, jobban elfér a sisak alatt, tehát (nyilván zárt bukóban) motorozáshoz egy fokkal kényelmesebb viselet.

Ugyanúgy szél- és vízálló, mint a fenti Zan, de a vékonyabb anyaga még jobban lélegzik, különösen a szájnál kialakított perforált rész. Ráadásul hiába vékonyabb az anyaga (és kényelmesebb), jobban véd a hideg ellen – mondjuk ez magyarázza a “prémium” vételárat is: 14.010 forintba kerül (ha sokallod, 1.910 forintért is kaphatsz Gears maszkot a Shopban…). Meg kell még említeni a PowerDry technológiát is, ami nem engedi, hogy túlzottan beleizzadjunk, még a “melósabb” endurós bevetések során sem.

Minden, ami a téli tároláshoz, vagy az őszi motorozáshoz kell, olcsóbb lett:

– továbbá az ICON Merc kabátok, az Arctiva aláöltözők, az ICON és AFX sisakok, valamint a téli tároláshoz szükséges felszerelések (pl. ponyva, akkutöltő) is olcsóbbak lettek, ITT:

MotoPartsShop.hu – az ország legnagyobb motoros webáruháza
FIGYELEM!
A Mintabolt ideiglenesen új helyre költözött, amíg a rendes üzlet
felújítása elkészül: 1025 Budapest, Törökvész út 3/b.
(Édes Otthon Ingatlan)
Facebook.com/motorosbolt24

Az Arctiva maszkjáról hosszú palást lóg, amely megakadályozza, hogy a motoros védtelen nyakát érje a hideg menetszél

Kupon akció a MotoPartsShop Facebook oldal kedvelőinek

Apróságok, melyek nélkülözhetetlenek az élvezetes téli motorozáshoz – vagy akár a szezonkezdethez

– az Arctiva téli kesztyű bemutatóját ITT találod

Szükséged lenne a Szaki tanácsára? Kíváncsi vagy melyik termék felelne meg jobban a Te igényeidnek? Hívd Zsoltit a 20/9888-235 számon!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending