Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Ősszel nincs szezonvége, csak nem megfelelő ruházat

Ajánló: az esős napok nem jelenthetnek akadályt, ha minőségi ruházatban vészeled át őket – sőt, ezekben a prémium ruházatokban akár még élvezheted is vizes menést!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Hirtelen beköszöntött az ősz és szeretnénk némi tanácsot adni, hogyan is védekezhettek a hideg és a csapadék ellen. Aki motorozik az tudja milyen az amikor, a hideg csontig hatol… Viszont manapság nem újságpapírt tömködünk a pufajka alá, hanem vannak erre a célra kifejleszett remek alálöltözők, amelyekkel akár -20 celsiusban is vígan motorozhatnánk. Ezeket az ARCTIVA alálöltözőket hószánozáshoz fejlesztették ki, amelyek már több télen is bizonyították, hogy a célnak tökéletesen megfelelnek motoron is.

A következő réteg mindenképp egy jó szélálló kabát / nadrág / csizma / kesztyű legyen, amely nem engedi be a menetszelet a ruha belsejébe.
Ezeket nálunk az ICON RAIDEN kollekcióban találjátok meg. Nagyon profi túraruhák ezek, de ha nem akartok ennyit beruházni, akkor a Wireform kabát is tökéletes lehet.


Ezekről az OnRoad.hu is készített tesztet, úgy ahogy a Raiden UX kabátról és UX nadrágról és a Nelson Rigg WP8000-es esőruháról is. Olvassátok el / nézzétek meg a róluk készült teszteket.

Ha pedig esik az eső, akkor a felverődő sár mellett természetesen a föntről érkező víz ellen is véd a legkülső réteg az esőruha. Mi a láthatósági sárga színt javasoljuk mindenkinek, amelyen még fényvisszaverő rétegek is vannak. Ez látszik legjobban az undorító nyálkás szürke időben.

Hidd el kedves működik a dolog, az autósok sokkal jobban észrevesznek és nagyobb eséllyel érsz haza ilyen időben is!!!


Több tesztet is készítettünk már a nálunk kapható esőruhákkal, ezért a két legjobbat a profi lélegző anyagból készült, vékony Alpinestars Quick Seal-t és a Ár/Érték bajnok Nelson Rigg WP8000-est szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani.

Természetesen a láthatósági színű bukósisak is nagyon fontos, amely nem párásodik. Rengeteg szín és típus található a kínálatunkban ICON bukósisakokból, amely megfelel mindkét kritériumnak. Szép színesek és nem párásodnak! Ja és még ultra kényelmesek is!

Forrás: MotoPartsShop.hu – az ország legnagyobb motoros webáruháza; Tel.: 20.9888.235

MotoPartsShop születésnapi akció

Ha pedig kedves szeretnéd, hogy személyre szabott motoros szülinapi ajándékkal készüljünk Neked, akkor kérlek itt egyeztesd velünk az adataidat! Természetesen nem adjuk ki másnak, hogy mikor van a szülinapod és, hogy milyen motorod van, ezt mi szeretnénk tudni, hogy a megfelelő időben olyan meglepetéssel készülhessünk aminek örülnél… Ezért köszönjük, hogy jófej vagy és kitöltöd az adategyeztetőt!

IDE KATTINTS HA AJÁNDÉKOT SZERETNÉL TŐLÜNK IS

Comments

comments

Trending