Csatlakozz hozzánk
HONDA PCX 2021

Akciók

Motul újdonságok 2009-re

Szintetikus kenőanyagok és egy speciális üléstisztító.

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Több új termékkel is készült a Motul a hamarosan induló 2009-es motoros szezonra. A négyütemű gépekhez kínált szintetikus motorolajok családja két új taggal bővült, a motorápolási szerek piacán pedig egy üléstisztítóval jelentkeztek.

A Motul egyik 2009-es újdonsága a teljesen szintetikus 4T motorkerékpáros termékcsalád. Ezeknek az észter bázisú kenőanyagoknak a sajtóanyag szerint számos komoly előnyük van.

Az egyik, hogy a kis csúszóellenállást biztosító észter adalék hozzájárul a blokk belső súrlódási veszteségének minimalizálásához és ezáltal a teljesítmény maximalizáláshoz. Ugyanez az anyag a váltónak nagyobb védelmet és hosszabb élettartamot biztosít. További előny, hogy a száz százalékosan szintetikus kenőanyag javítja az olajfilm ellenállását magas hőmérsékleten illetve magas fordulatszámnál.
A kínálat új tagja a 7100 4T 10W30 jelzésű olaj, ezt a Motul elsősorban a Honda és a Yamaha legújabb modelljeihez ajánlja. A speciális 7100 4T 10W60 változat a KTM, a Husqvarna, a Moto Guzzi és az MV Agusta nagy teljesítményű modelljeihez készült.


Ezt az üléstisztítót nemsokára teszteljük.
Elvisszük egy bontóba, és ott letakarítjuk vele a legkoszosabb üléseket.
 

Egészen más célt szolgál a Perfect Seat tisztítószer, amely hatékonyan távolítja el az ülésre lerakodótt piszkot és szennyeződéseket, és egyúttal védi is nyereg anyagát. A Perfect Seat segítségével visszaállítható az ülésfelület eredeti színe és fénye. Mivel nem tartalmaz szilikont, használata után a felület nem tűnik zsírosnak vagy olajosnak, nem marad csúszós, és taszítja a port.
 

További információkat és más Motul termékeket itt találtok.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending