Csatlakozz hozzánk

Akciók

Motul újdonságok 2009-re

Szintetikus kenőanyagok és egy speciális üléstisztító.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Több új termékkel is készült a Motul a hamarosan induló 2009-es motoros szezonra. A négyütemű gépekhez kínált szintetikus motorolajok családja két új taggal bővült, a motorápolási szerek piacán pedig egy üléstisztítóval jelentkeztek.

A Motul egyik 2009-es újdonsága a teljesen szintetikus 4T motorkerékpáros termékcsalád. Ezeknek az észter bázisú kenőanyagoknak a sajtóanyag szerint számos komoly előnyük van.

Az egyik, hogy a kis csúszóellenállást biztosító észter adalék hozzájárul a blokk belső súrlódási veszteségének minimalizálásához és ezáltal a teljesítmény maximalizáláshoz. Ugyanez az anyag a váltónak nagyobb védelmet és hosszabb élettartamot biztosít. További előny, hogy a száz százalékosan szintetikus kenőanyag javítja az olajfilm ellenállását magas hőmérsékleten illetve magas fordulatszámnál.
A kínálat új tagja a 7100 4T 10W30 jelzésű olaj, ezt a Motul elsősorban a Honda és a Yamaha legújabb modelljeihez ajánlja. A speciális 7100 4T 10W60 változat a KTM, a Husqvarna, a Moto Guzzi és az MV Agusta nagy teljesítményű modelljeihez készült.


Ezt az üléstisztítót nemsokára teszteljük.
Elvisszük egy bontóba, és ott letakarítjuk vele a legkoszosabb üléseket.
 

Egészen más célt szolgál a Perfect Seat tisztítószer, amely hatékonyan távolítja el az ülésre lerakodótt piszkot és szennyeződéseket, és egyúttal védi is nyereg anyagát. A Perfect Seat segítségével visszaállítható az ülésfelület eredeti színe és fénye. Mivel nem tartalmaz szilikont, használata után a felület nem tűnik zsírosnak vagy olajosnak, nem marad csúszós, és taszítja a port.
 

További információkat és más Motul termékeket itt találtok.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending