Connect with us
Suzuki

Műhely

Motul Tanácsadó Nap

Karbantartással, motorápolással kapcsolatos kérdésed van? Akkor ez a fórum Neked szól

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Forrás: Motul

Biztos “belevaló” olaj van a motorodban? Tudj meg mindent az olajokról, karbantartó segédanyagokról és motorkerékpár ápolószerekről, közvetlenül a szakmabeliektől.

A Motul magyarországi képviselete a motoros szezon kezdetén több alkalommal is lehetőséget kínál közvetlen műszaki információszerzésre a motorok karbantartásáról, ápolásáról szóló „Motul Tanácsadó Nap” keretében. Elsősorban olyan járműtulajdonosok, szerviz szakemberek számára érdekesek az előadások, akik járatosak a szerviz szakmában, vagy saját járművük szeretete vezeti Őket arra, hogy mélyebb szakmai tudásra tegyenek szert a minőségi motorkerékpár olajok, karbantartó anyagok és ápolószerek világában.

Az előzetes tervek szerint legalább három ilyen esemény lesz, az első április 21-én, melyet továbbiak követnek május és június hónapokban. A Tanácsadó Napokon minden előzetesen regisztráló résztvevő (a www.motul.hu oldalon jelentkezhetsz) a Motul vendége az előadásokat követő vacsorán, lehetőség nyílik kötetlen eszmecserére szakember és motortulajdonos, a szakma különböző területeiről érkezett szakemberek között. A vendégek előzetes regisztrációjukkal „kvalifikálják” magukat árengedményes vásárlásra a Motul széles termékkínálatából.


Most minden olajjal és ápolószerrel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz


A Motul 2011-es ápolószer-kínálatának megtekintéséhez kattints IDE!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending