Csatlakozz hozzánk

Akciók

Motul Mintabolt

Széles választék és teljes tanácsadás – ez a Motul Mintabolt

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Motul hazánk leg(el)ismertebb és legnépszerűbb motorolajai közé tartozik. A Motul Mintabolt széleskörű kínálatot és szolgáltatásokat nyújtó, speciálisan ezekre a termékekre szakosodott üzlet.

A Mintabolt a Motul motorolajok, ill. ápoló termékek nagy választékával és teljeskörű tanácsadással áll a vásárlók rendelkezésére. Az üzletben minden kenő-és tisztítóanyagokkal kapcsolatos kérdésedre készséggel válaszolnak és tanácsokat adnak motorod (vagy autód) megfelelő üzemeltetéséhez és ápolásához.

Itt találod a legszélesebb Motul-választékot az országban, ráadásul állandó akciókkal, kedvezményekkel várnak! Megkönnyíti a dolgod, hogy az üzlet jól megközelíthető, de ha esetleg nincs időd személyesen ellátogatni a Mintaboltba, igénybe veheted – az ún. SOS Motul telefonszámon történő egyeztetés után – a csomagküldési lehetőséget: 5000Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a házhozszállítás az ország egész területén! Sőt, a motorkerékpár ápolási tanácsadó szolgáltatást az interneten keresztül is elérheted: érdemes lehet minél előbb felkeresned a Motul Mintabolt honlapját, hiszen az útmutató többek között a szezonindítás és a télmentesítés témakörének is külön fejezetet szentel, amely ugye épp aktuális.


Autós és motoros termékek egyaránt megtalálhatók az üzletben

Motul Mintabolt

Cím: 1015 Budapest, Batthyány u.32.
Tel.: (06-1) 789-5975 Mobil (SOS): 30/347-5467
E-mail: bolt@motul-mintabolt.hu

Nyitvatartás:

H:      09.00 – 15.30h
K:      09.00 – 15.30h
Sz:    10.30 – 16.30h
Cs:   10.30 – 16.30h
P:      10.30 – 16.30h

Honlap:
http://www.motul-mintabolt.hu/


Könnyen megközelíthető helyen találod az üzletet

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending