Connect with us
Suzuki

Akciók

Motul-játék a TesztMotoron

Mostantól minden hónapban nyerhettek egy Motul csomagot. Hogy hogyan?

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Mostantól minden hónapban nyerhettek egy Motul csomagot. Hogy hogyan?

Most, május elsejével MOTUL-játékot indítunk. Minden hónapban lesz egy kérdés, aminek a helyes megválaszolásáért cserébe egy szerencsésnek MOTUL ajándék csomagot ajánl fel a MOTUL Mintabolt.

Nem kell mást tennetek, mint a helyes választ elküldeni a jatek@tesztmotor.hu címre. A levél tárgya “MOTUL-játék” legyen és a levélben a válasz mellett írjátok meg a nevetek és a telefonszámotok is, hogy tudjunk értesíteni, ha esetleg Fortuna rátok kacsintott volna. Ne feledjétek, minden hónapban új játék indul, így minden hónap elsején megírjuk a nyertest illetve a következő kérdést. Ha nem találnátok a cikket, a főoldalon közvetlenül is eljuthattok majd a nyereményjátékainhoz. Figyeljétek őket, mert szeretnénk egyre többet indítani. Sok szerencsét!

A május MOTUL-játék kérdése a következő:

Az alábbiak közül melyik a legkiválóbb motorolajakat gyártó MOTUL,100%-ban szintetikus négyütemű motorkerékpár olaj családja?

1. MOTUL 3000 4T
2. MOTUL 5100 4T
3. MOTUL 7100 4T

A választ -ahogy fentebb is írtam- a jatek@tesztmotor.hu címre várjuk a fentiek alapján. Ezúton is köszönjük a felajánlást a MOTUL Mintaboltnak!!!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending