Csatlakozz hozzánk

Akciók

Motul-játék a TesztMotoron

Mostantól minden hónapban nyerhettek egy Motul csomagot. Hogy hogyan?

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Mostantól minden hónapban nyerhettek egy Motul csomagot. Hogy hogyan?

Most, május elsejével MOTUL-játékot indítunk. Minden hónapban lesz egy kérdés, aminek a helyes megválaszolásáért cserébe egy szerencsésnek MOTUL ajándék csomagot ajánl fel a MOTUL Mintabolt.

Nem kell mást tennetek, mint a helyes választ elküldeni a jatek@tesztmotor.hu címre. A levél tárgya “MOTUL-játék” legyen és a levélben a válasz mellett írjátok meg a nevetek és a telefonszámotok is, hogy tudjunk értesíteni, ha esetleg Fortuna rátok kacsintott volna. Ne feledjétek, minden hónapban új játék indul, így minden hónap elsején megírjuk a nyertest illetve a következő kérdést. Ha nem találnátok a cikket, a főoldalon közvetlenül is eljuthattok majd a nyereményjátékainhoz. Figyeljétek őket, mert szeretnénk egyre többet indítani. Sok szerencsét!

A május MOTUL-játék kérdése a következő:

Az alábbiak közül melyik a legkiválóbb motorolajakat gyártó MOTUL,100%-ban szintetikus négyütemű motorkerékpár olaj családja?

1. MOTUL 3000 4T
2. MOTUL 5100 4T
3. MOTUL 7100 4T

A választ -ahogy fentebb is írtam- a jatek@tesztmotor.hu címre várjuk a fentiek alapján. Ezúton is köszönjük a felajánlást a MOTUL Mintaboltnak!!!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending