Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Motostar: új Alpinestars márkakereskedés

A prémium márkák szerelmesei bizonyára örülni fognak az alábbi hírnek, ugyanis az egyik legismertebb olasz motorosruházati márka, az Alpinestars új magyarországi importőrhöz került az idei évtől

Közzétéve

ekkor

Euromotor3

A magas minőségű, széles és változatos palettájáról ismert gyártó termékei ezentúl a Motostar nevet viselő új üzletben lesznek elérhetőek, amely frekventált helyen, Budapest XIII. kerületében, a Petneházy utca 55. szám alatt lesz megtalálható (Béke utcai sarokház).

A márkakereskedésben rengeteg holmi lesz kapható: verseny- és sport ruházat, technikai túraruházat, városi motoros ruházat, motoros lábbelik, kesztyűk és protektorok minden kategóriában. Tehát egy minden igényt kielégítő, széles termékpalettával találkozhat a betérő motoros, az pedig külön öröm, hogy készleten lévő árukból lehet válogatni, tehát ott helyben meg lehet azokat nézni, fogni, próbálni, és természetesen vásárolni.

Az üzlet hétfőn 14-18 óráig, keddtől péntekig 10-től 18 óráig, szombaton 10-től 14 óráig tart nyitva.


Az Motostar március 22-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, de ha nem szeretnél addig várni, bekukkanthatsz hozzájuk már a Motorkiállításon is!

Motostar
1135 Budapest, Petneházy u. 55. (Béke utca sarokház)
Telefonszám: 06 1 611 9127
www.motostar.hu

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Trending