Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Újdonság

Motostar: új Alpinestars márkakereskedés

A prémium márkák szerelmesei bizonyára örülni fognak az alábbi hírnek, ugyanis az egyik legismertebb olasz motorosruházati márka, az Alpinestars új magyarországi importőrhöz került az idei évtől

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A magas minőségű, széles és változatos palettájáról ismert gyártó termékei ezentúl a Motostar nevet viselő új üzletben lesznek elérhetőek, amely frekventált helyen, Budapest XIII. kerületében, a Petneházy utca 55. szám alatt lesz megtalálható (Béke utcai sarokház).

A márkakereskedésben rengeteg holmi lesz kapható: verseny- és sport ruházat, technikai túraruházat, városi motoros ruházat, motoros lábbelik, kesztyűk és protektorok minden kategóriában. Tehát egy minden igényt kielégítő, széles termékpalettával találkozhat a betérő motoros, az pedig külön öröm, hogy készleten lévő árukból lehet válogatni, tehát ott helyben meg lehet azokat nézni, fogni, próbálni, és természetesen vásárolni.

Az üzlet hétfőn 14-18 óráig, keddtől péntekig 10-től 18 óráig, szombaton 10-től 14 óráig tart nyitva.


Az Motostar március 22-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, de ha nem szeretnél addig várni, bekukkanthatsz hozzájuk már a Motorkiállításon is!

Motostar
1135 Budapest, Petneházy u. 55. (Béke utca sarokház)
Telefonszám: 06 1 611 9127
www.motostar.hu

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending