Csatlakozz hozzánk

Akciók

Motorvizsgáztatás felkészítéssel együtt a Lepo01-nél

Továbbfejlesztették a szolgáltatást, hogy még kényelmesebb legyen a kötelező macera.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Továbbfejlesztették a szolgáltatást, hogy még kényelmesebb legyen a kötelező macera.

Tavaly beszámoltunk róla, hogy van egy cég aki a műszaki vizsgáztatást A-tól Z-ig elvégzi helyettünk. Persze nem kell mondanom, hogy ez egy kényelmi szolgáltatás, hiszen bárki végig tudja tolni a vizsgasoron a saját motokerékpárját, ha szeret hajnalban kelni és szerelni, hogy felkészítse a gépet a vizsgára.

Itt viszont mostantól minden egy helyen megtalálható az előzetes vizsga után mindent megjavítanak, hogy biztonságosan tudj közlekedni a gépeddel. És nem csak „okosban” kapod a pecsétet a gépedre, hanem biztos lehetsz benne, hogy jó a motorod. Mi pedig elintéztünk egy kis kedvezményt nektek. Ha az Edisün kuponnal mentek hozzájuk akkor kedvezményesen vehetitek igénybe a szolgáltatásokat. Erről bővebben itt olvashattok.
(Az előző cikkünket a cégről pedig itt érhetitek el.)

Ehhez a szervízhez kibéreltek egy új helységet a telephelyen amit teljesen felszereltek a kisebb-nagyobb javítások elvégzéséhez. Az alkatrészek pedig a Parts Europe katalógusából kerülhetnek fel a motorokra, hiszen hivatalos viszonteladói lettek a hatalmas európai raktárnak. Ez természetesen azt is jelenti, hogy az alkatrészek nagyon jó áron vásárolhatóak meg itt a Bojtár utca 33-ban.

Még egy érv ami mellettük szól. Ha bármilyen szolgáltatást igénybe vesztek náluk, kaptok egy olyan rendszámtartót is, ami nem olyan könnyen törik le a gép hátuljáról, mint amit a kereskedők az első forgalombahelyezésnél feltesznek a gépekre. Ugye nem kell mondjam, hogy mennyi bosszúságot jelent egy rendszám pótlása, ezzel a szolgáltatással ez is megelőzhető. Én már elhagytam vagy 4-5 rendszámot 20 év alatt ilyen filléres alkatrészek miatt, tudom mivel jár a pótlás, nem kívánom nektek.

Leposa Zsolt a cég ügyvezetője beszél a kibővített szolgáltatásokról.

Comments

comments

Trending