Connect with us
Suzuki

Blog

Motorsport tízórai péntekenként!

Ha nem szeretnél lemaradni a futamokról, de nincs kedved állandóan átnézni a versenynaptárakat, péntekenként nézz fel az oldalunkra!

Published

on

motorsport kepek 001
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Szöveg: Varga Róbert (RSVRocky), Képek: mcnews.com.au, caranddriver.gr

Habár a gyorsasági motoros szezon még nem kezdődött el, szeretnénk már most elkezdeni új cikksorozatunkat. Ezentúl péntek délelőtt mindig megtalálod oldalunkon a hétvégén várható futamok listáját, közvetítési időpontjaikat. Sajnos nem áll módunkban nekünk sem követni az összes versenystílust, így kiemelt figyelmet a MotoGP és a SuperBike fogja kapni. Mindkét bajnokság kezdetéig aludnunk kell még jó néhányat, így ezúttal csak 1 érdekes videót tudok megosztani velük kapcsolatban.

Kezdeném a számomra legemlékezetesebb MotoGP futammal még 2008-ból. Valentino Rossi és Casey Stoner igazi presztízsharcnak vette az amerikai küzdelmet. Olyannyira elhúztak a többiektől, hogy miután az egyikük elesett, még így is játszi könnyedséggel bejött a második helyen, nem zavartatva a többiektől.

Aki azonban e hétvégén is szurkolni akar, az figyelemmel követheti a Dakar Rally eseményeit, ahol szintén indul jó néhány motoros és quados. A ráhangolódásban sokat segíthet Marc Coma négyszeres bajnok videója, aki az idei versenyben is esélyes KTM-jével.

 

Jövő pénteken újra jelentkezünk, addig fürkésszük a világhálót valamilyen aktuális pletyka vagy hangulatos videó után!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending