Csatlakozz hozzánk

Blog

Motorsport magazin: SuperBike teszt és visszatekintés

Téli tesztelés és Ducati világbajnokok videói

Közzétéve

ekkor

motorsport 003 kepek
RST AIRBAG

Szöveg: Varga Róbert (RSVRocky) Képek: WSBK, MCNews

A héten véget ért a SuperBike hivatalos téli tesztje Jerezben, ahol utoljára körözhettek a pilóták, mielőtt Ausztráliába repülnének, az első versenyhelyszínre. A teszten Davide Giugliano volt a leggyorsabb, viszont nagyon közel a két Kawasakis, Sykes és Rea. Sokkal több igazából nem derült ki az erőviszonyokról, így meglátásaink változatlanok a következő szezont illetően.

Az utolsó európai teszten Giugliano motorozott leggyorsabban Ducatiján
Leleplezte motorját a gyári (PATA) Honda csapata, ahol a címvédő Sylvain Guintoli rögtön egy balesettel kezdte a tesztelést. A fájdalom miatt ki kellett hagynia a tesztelést, viszont mint kiderült, megúszta törés nélkül, így az egyes rajtszámú francia pilóta gond nélkül készülhet az ausztrál hétvégére.

A címvédő egy hatalmas bukással kezdte az évet, de úgy tűnik ez nem befolyásolja részvételét a szezonnyitón
Mivel még mindig tart az uborkaszezon, kicsit visszatekintünk. Vajon Giugliano sikerre tudja vinni a Ducatit, és átmenti jó formáját a futamokra? Voltak évek, amikor a Ducati mindent vitt a bajnokságban, ám amióta kijött az 1199 Panigale, azóta az eredmények elmaradtak. A tempó meg van, így lehet reménykedni az egyetlen versenyképes V-kettes gárda javulásában. Emlékezzünk vissza két videóval az elmúlt két világbajnokára a vöröseknek! (Carlos Checa és Troy Bayliss)

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending