Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Újdonság

Motorponyva-kisokos

Sokan csak úri huncutságnak tartják, mások egy napra nem hagynák nélküle a paripát. De mégis milyen fajtái vannak a motorponyváknak, és mire valóak? Megmutatjuk, és ajánlunk is pár alternatívát a Shox kínálatából

Közzétéve

ekkor

motorponyvak
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A borz aranyos állat (főleg a plüss változata), de be tud mászni a ponyva alá, és meg is teszi, ha éppen arra kószál. Borz ellen nem véd, még szerencse, hogy nálunk nem túl gyakori.

És még az is szerencse, hogy ezen kívül számtalan dologra jó a motorponyva:

1. Véd a por ellen. Nélküle a garázsban álló motoron megtelepedne a por, amit – lévén rendkívül tagolt felületekből áll, különösen ha naked bike – körülményes letakarítani. A ponyvával elé lehet menni az unalmas puceválási folyamatnak.

2. Véd a korrózió ellen. Szabadban tárolt motorok ki vannak téve az időjárás viszontagságainak: esőnek, hónak. Ha letakarod vízálló ponyvával, hosszútávon megóvhatod a fém alkatrészek állagát.

3. Véd az UV sugárzás ellen. Az ózonréteg vékonyodásával nem csak neked van szükséged erősebb naptejre, hanem a motorodnak is több odafigyelésre. Az UV nem kímélik a fényezést és a műanyag elemeket (pl. a plexit). Ha szabadban tárolod a motorodat, védd ponyvával a napsugarak ellen!

4. Véd a macskák ellen. A cicák nem tisztelik a magántulajdont, mindenre felmásznak. Ha olyan helyen hagyod a motort, reggelre tiszta lábnyom az egész. Ha letakarod, ugyanúgy felmásznak rá, de legalább nem piszkolják és karmolják össze a fényezést.

5. Véd a motortolvajok ellen. A tolvajok a könnyű prédára mennek. A ponyva alatt nem tudhatják, milyen típusú és állapotú motorral, és milyen védelemmel találkozhatnak, ezért inkább kihagyják.

6. Véd az alkalmi tolvajok ellen. Valamilyen spéci alkatrész, optikai tuning van a motorodon? Rejtsd el! Még csak az kéne, hogy valaki kiszúrja, és egy óvatlan pillanatban megpróbálja leszerelni.

Sok szempontból praktikus a találmány, főleg ha hosszabb ideig áll valahol kedvecünk, érdemes pár percet szánni a betakargatására

A teljesség igénye nélkül pár motorponyva a Shox kínálatából:

Perfect Save

Kifejezetten zord körülményekre tervezett ponyva extra erős, vízálló anyagból, dupla varrásokkal. Belső felét fényezésbarát szövet borítja, alja gumis, és 2 db összehúzó szem is található rajta, ami meggátolja, hogy levegyék vagy felemeljék a motorról.
L, XL és XXL méretben kapható.

Defense

Vízálló, PVC anyagú motorponyva kültéri tároláshoz. Ennél is megtalálható fényezést védő, belső, puha réteg, valamint a lezáráshoz szükséges összehúzó szemek. Hordtáskával együtt kapható, M, L, és XL méretben.

Intro

Beltéri használatra szánt, poliészter anyagú ponyva. Védi a motort a por és a kíváncsi tekintetek elől. Vízlepergető hatású, tehát a pára és némi nedvesség nem jut be alá. Rögzítő pánttal a keréknél összehúzható. M, L, és XL méretben.

SHOX Motoros Áruház

Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93.
Vevőszolgálat: 06-1-430-1035
Forró vonal: 06-30-640-6801
www.shox.hu
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10:00-18:00-ig
(szezonban pénteken 20:00-ig)
Szombat: 10:00-14:00-ig

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Trending