Csatlakozz hozzánk

Akciók

Motorparts akció: meghosszabbítva!

Egyes termékekre továbbra is hatalmas kedvezmények a Motorpartsban!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Továbbra is elképesztő engedményekkel várnak a Motorparts Motorosboltban, hiszen a hosszabbításnak köszönhetően a július 16-i és 17-i akció még mindig érvényes, vagyis ha lemaradtál a kétnapos lehetőségről, még mindig van esélyed pótolni!

Érdemes is ellátogatnod a Soroksári úti Motorpartsba, hiszen egyes motoros termékeket akár 70%-kal alacsonyabb áron vásárolhatsz meg, de rengeteg termékre vonatkozik a 40%-os leértékelés – ami már elég jelentős különbözet.

A Motorparts honlapján – a hirdetésre kattintva – megtalálod a részletes listát, hogy mely termékekre vonatkozik az akció és mekkora a kedvezmény aránya. Az itt felsorolt ruházatot, alkatrészeket és kiegészítőket nem, de minden más, a Motorparts által forgalmazott terméket 10%-kal olcsóbban vihetsz haza, amennyiben regisztrálsz törzsvásárlói kártyáért, amely egész évben érvényes. Természetesen az akciós listán szereplő portékák még ennél is kedvezményesebbek (akár 70%!), de a két engedmény nem vonható össze.


Például ezeket a remek ár-érték arányú (különösen így!) LS2 sisakokat 40%-kal olcsóbban viheted haza!

Ha fejlesztenéd motoros ruhatáradat, itt a nagy lehetőség, ugyanis például az LS2 sisakok egyes modelljeit 40-45%-kal olcsóbban húzhatod a fejedre, de a Mugen férfi és női nyári dzsekijét is jelentős kedvezménnyel akaszthatod a gardróbba. Az Ipone minőségi tisztítótermékeiért is 40%-kal kevesebb pénzt kell a kasszánál hagynod, sőt, ha motorral érkezel, ingyenesen ki is próbálhatod azokat – így biztosan nem veszel zsákbamacskát. A különböző Ermax idomok és plexik is elég komoly kedvezménnyel vásárolhatók meg, bizonyos típusokra és évjáratokra (például az 54.563Ft-os hátsó idom alatti sárvédő narancs CBF1000-re mindössze 18.000Ft, vagy a 38.531Ft-os Aeromax Raicing plexi K5-ös vagy K6-os GSX-R 1000-re csak 13.500Ft…)


Az Ipone motorápolási termékeiből is 40%-os kedvezménnyel választhatsz – ha motorral mész, ingyenesen ki is próbálhatod őket!

Egyes motorlakatokat is nagyjából féláron tehetsz zsebre és a Nissin minőségi fékbetétjeinek nagy részére is vonatkozik a 40%-os leértékelés. Ha quadozol, akkor most érdemes felextráznod a vasat, ugyanis akciós quad kiegészítők széles választéka is megtalálható ezen a listán: a lánc-és kartervédőtől kezdve a fellépőn és ütközőn át a váz-és tengelyvédőig mindent kínál a Motorparts. Még olyan különlegességeket is kínálnak, mint a markolatfűtés vagy a gázkar-átalakító szett. Persze mindezt jókora kedvezménnyel, ahogy – sok más mellett – a quadokhoz kínált fékbetéteket és olajszűrőket is. Az Ermax mutatós indexei és tankpadjai is jutányosabb áron lehetnek motorod ékei, valamint a különböző térdvédő-modellek is olcsóbbak a meghosszabított akció keretein belül. Ne maradj ki ebből a nem mindennapi akcióból: nem sűrűn van ilyen, különösen a szezon közepén…


Többek között teljes védelemben részesítheted a quad-odat a Motorparts polcairól – most nagyon jó áron


Nyáron is kötelező a motoros dzseki – most akciósan ruházhatsz be

KATTINTS IDE a Motorparts kedvezményes listájához!

Motorparts Motorosbolt

Cím: 1096 Budapest, Soroksári út 16/D
Nyitvatartás: Hétfő, Szerda, Péntek: 10.00-18.00h
                        Kedd,Csütörtök : 10.00-19.00h
                        Szombat: 10.00-13.00h
Telefon: 06 1 878 08 06
Infoline: +36 20 9 745 837
info@motorparts.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
www.motorparts.hu
www.ls2.hu
 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending