Csatlakozz hozzánk

Hírek

Motorozz Troy Corserrel Brnóban!

A BMW Motorrad ötödik alkalommal rendezi meg az RR Days motoros pályanapot – idén május 18-19-én, tradicionális helyszínén, Brnóban (bemutató videóval)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A MotoGP-ből és Superbike vb-ről is ismert versenypályán a résztvevők az BMW S 1000 RR modellt is tesztelhetik, sőt akár Troy Corserrel is motorozhatnak.

„Négy évvel ezelőtt, az első RR Days megrendezésekor magunk sem gondoltuk, hogy a rendezvény ekkora és ilyen pozitív visszhangot kap” – mondta Zámbó Balázs, az RR Days főszervezője. „A résztvevők visszajelzései alapján folyamatosan dolgozunk azon, hogy még színvonalasabb rendezvényt kínáljunk. Idén a legfontosabb változás, hogy ez a regionális motoros pályanap a tíz helyszínből álló BMW Motorrad Track Days eseménysorozat részévé vált és Troy Corser is mindkét nap aktívan jelen lesz. Szerencsére minden évben számos magyar motorossal is találkozom Brnóban, reméljük, idén még többen látogatnak el a rendvezvényre”

A tavalyi RR Days összefoglalója:

Az egynapos részvételi díj 159 vagy 170 euro a jelentkezés időpontjától függően, míg a kétnapos részvételért 295 vagy 320 eurót kell fizetni. A díj 5×20 perc saját motorral történő pályamotorozást, 1×20 perc S 1000 RR tesztet (a tesztmotorok elérhetőségének függvényében), egész napos ellátást (reggeli, ebéd és az első nap végén vacsora), frissítő italokat és az időmérést tartalmazza (a transzponder letéti díja a helyszínen fizetendő).


A részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj megfizetéséhez kötött, a versenypályára kizárólag megfelelő motoros ruházatban lehet felhajtani. A szervezők dupla-D csatos zárt bukósisakot, egyrészes, protektoros bőrruhát, bőrkesztyűt és megfelelő védelmet nyújtó csizmát javasolnak, de saját felelősségre a normál bukósisakot, a megfelelő protektorokkal ellátott motoros dzsekit és nadrágot is elfogadják.


A pályanapon bármilyen márkájú motorral részt lehet venni – az érdeklődők ezen a linken jelentkezhetnek.

Comments

comments

Trending