Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

Motorozás Bittivel (időpontváltozás!!!)

Kicsit máshogy neveztük el, de ezennel meghirdetjük az idei  III. Motoros Napunkat a kakucsi pályára

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az eredeti szeptember 17 helyett 16-án, csütörtökön tartjuk meg a”Motorozás Bittivel” napot!

Egyszer -olvasói ihletésre- kitaláltuk, legyen az évben legalább egy olyan motoros nap, ahol nem feltétlenül a köridők őrült hajhászása, a versenyzés, hanem a jelen lévők fejlődése, tanulása a cél. Egy olyan nap, amikor mindenki átlagon felül toleráns a többiekkel, sőt mi több, segítik egymást, hogy mindenki tudatosabb, jobb motorosként menjen le a pályáról.

Ha tanulás, akkor nem árt a szakmai segítség is, ezért úgy döntöttünk, hogy a szervezői mellett bevállaljuk ezt a szerepet is. Elméleti és természetesen gyakorlati oktatást is kaptak tőlünk azok, akik az első és második napunkra eljöttek. Fontos és mindig hangsúlyozom, hogy senkinek semmit nem akarunk erőszakkal lenyomni a torkán, az egész napra jellemző a fakultativitás. Ellenben ha kell, akkor ott vagyunk, és abban nyújtunk érdemi támaszt, ami számotokra problémát jelent, amin javítani szeretnétek, amiben tovább akartok fejlődni.

Jó látni, hogy van rá igény, és hogy pozitívak a visszajelzések. Az első napunkra 27-en jöttetek el, a másodikra pedig 53 regisztrálót számoltunk össze, amelyre egyáltalán nem számítottunk, mondhatni sokkolt minket a szám. Azt viszont még jobb volt figyelni, hogy szinte egytől egyig látványosan ügyesebbek voltatok a nap végén, mint az első körökben. Nagyon örültünk, mert erre ment ki az egész, tehát a munkánknak beérett a gyümölcse.

Ezek mind arra sarkallnak minket, hogy érdemes folytatni a sort, így a jövő szezonban minden hónapban szervezünk nektek egy ilyen, vagy ehhez hasonló motoros napot. Még komolyabban odatesszük majd magunkat, mind szervezésileg, mind a nektek nyújtott programokat, feladatokat, szolgáltatásokat illetően, sőt, a motorozás specifikusabb ágaiban is megvetjük a lábunkat. Tervezünk külön krosszozást, endurózást, supermotozást (ebből még idén lesz egy), tartunk napot közúti motorosoknak és talán a gyorsaságisoknak is.

Idén utoljára pedig megszervezzük a III. Motoros Napunkat, mely ugyanarról fog szólni, mint az előző kettő, de sztárvendégünk is lesz. Bitter Sándor ugyanis egész nap kint lesz, és velünk összefogva ő is áll majd a szolgálatotokra. Nem csak arról van szó, hogy együtt motorozhattok Sanyival, hanem tanít is titeket.

Ha szeretnétek még egy nagyon jót motorozni még idén, akkor ott a helyetek!

Információk:

időpont: 2010. szeptember 16., csütörtök (rossz idő esetén elmarad)
helyszín: KakucsRing (a kakucsi versenypálya)
a motorozás díja: 6.000 Ft
információ: 30/ 357 – 8924
jelentkezés limit: 30 fő

menetrend:
      – elméleti oktatás, beszélgetés Bitter Sanyival: 10.30 – 12.30
      – regisztráció: 12.30 – 13.00
      – motorozás, oktatás: 13.00 – 18.00

Jelentkezés:

Amennyiben szeretnétek jönni, kérlek titeket írjatok egy levelet “Motorozás Bittivel” címmel a suli@tesztmotor.hu címre a következő adatokkal:

Név:
Telefon:
Motor típusa:

Mivel legutóbb rengetegen voltunk, ezúttal 30 főben maximalizánánk a jelentkezők számát. Ezért nagyon fontos, hogy csak akkor írjatok, ha biztosan tudtok jönni. Ha pedig már jelentkeztetek és közben kiderült, hogy mégsem tudtok eljönni, azt is írjátok meg, hogy felszabadulhasson a hely.

Ha nagyon-nagyon sokan írtok, lehet tartunk majd inkább két napot, de erről mindenkit értesítünk.


Szabó Henrik, a FastRide főszerkesztője is segít az oktatásban
Kakucsi Kezdőnap 2.0
Az előző napunkon készítettünk filmet is. Nézzétek meg aki ott volt, biztos megtalálja magát a filmben.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending