Connect with us
Suzuki
just1 mx

Kirakat

Fantic elektromos bringa teszt indul. Most kicsomagoltuk

Egy ideje már mondjuk, hogy jó alternatíva az erdőkbe a Fantic elektromos bringa és most itt az első 2021-es Downhill e-bike amit kicsomagoltunk

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Nem csak kicsomagoltuk, hanem rögtön tesztre is fogtuk ezt az olasz gyönyörűséget. Egy erdő mellett lakom Nagykovácsiban, ahová off-road motorral már nem lehet bemenni és nem is lenne pofám, amikor ilyen szép helyekre tudunk eljutni. Erre a legjobb egy Fantic elektromos bringa.

Ilyen szép helyekre motorral már nehéz eljutni...

Ilyen szép helyekre motorral már nehéz eljutni…

Az elektromos bringázásnak nem csak az a célja, hogy egy vödör pénzt elkölts, hogy a haveroknak elmondhasd te már e-bike tulajdonos vagy, hanem, hogy kint legyél a jó levegőn, sportolj és új élményeket szerezz. Ezzel új barátokra is lelni fogsz, mert egyre többen járjuk a szép tájakat ilyen elektromos kerékpárokkal és mindenki érdeklődik egymás technikája iránt. Utána elkezdődik egy folyamat, amikor valaki menne bringázni pittyen egyet a telefon és akinek ideje van egy kis bringázásra azonnal öltözik és indulás a hegyre.

FANTIC XXF 2.0 RACE ROCK SHOX futóművel

FANTIC XXF 2.0 RACE ROCK SHOX futóművel volt a dobozban

Mivel a motorosboltunk a Fantic motorkerékpárok importőre, ezért adta magát, hogy a Fantic remek bringáit is a palettára tűzzük, hiszen ezek a Brose motorral rendelkező pedelec kerékpárok amellett, hogy nagyon szépek, még prémium minőséget is képviselnek.

FANTIC XXF 2.0 FACTORY Öhlins futóművel

FANTIC XXF 2.0 FACTORY Öhlins futóművel

Ha gondolod, erről meggyőződhetsz személyesen is, ha szeretnél e-bike tulaj lenni. Sőt ki is próbálhatod ezt a downhill bringát. Ez az XXF2.0 típus az egyik legjobb a Fantic kínálatában, de léteznek ennél olcsóbb megoldások is, hogy vigyorogva szeld az erdőket a haverjaiddal. Vagy ha városban bringáznál arra is vannak remek urban kerékpárok a Fantic kínálatában.

Fantic Issimo Fun - a legjobb városi és kiránduló bringa

Fantic Issimo Fun – a legjobb városi és kiránduló bringa

Ha nincs csapat akikhez tudnál csatlakozni, akkor Nagykovácsiból indulnak túráink minden héten amihez tudtok csatlakozni ha szeretnétek.

Keressetek a Fantic.hu oldalon, ha jönnétek, vagy telefonon a 06.30.600.1024-es számon.

Ilyen volt az őszi erdő a hegy tetején, ahová feltekertem

Ilyen volt az őszi erdő a hegy tetején, ahová feltekertem

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending