Csatlakozz hozzánk

Hírek

Motorosok karácsonyfája

Az Angyalok Erdeje egyedülálló kezdeményezés, amiből a motorosok is kiveszik a részüket

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: SHOX, TGM

Budapesten, az Ötvenhatosok terén (volt Felvonulási tér) az Angyalok Erdeje nevű rendezvényen felállítottak 500 db fenyőfát, amit bárki megvásárolhatott és felajánlhatott alapítványoknak, adománygyűjtés céljára.

A Lollipop Reklám az általa kiválasztott fát a MOTaMOT (Motorosok a Motorosokért) Alapítvány részére ajánlotta fel, így segítve a vállalt célkitűzések megvalósításához szükséges anyagi források előteremtését.

A helyszínen lehetőség van 200 Ft-tal támogatni az alapítványt, vagy SMS-sel szavazni a kiválasztott fára. A legtöbb szavazatot begyűjtő alapítvány 5 000 000 Ft-os állami támogatásban részesül. Az 500 darab karácsonyfát és a hozzátartozó prezentációs helyet 500 Magyarországon működő vállalkozás vásárolhatja és díszítheti fel, azzal a feltétellel, hogy pártfogásába kell vennie egy rászoruló nemes célt, amely ezzel a figyelem, a jótékonyság és a szolidaritás középpontjába kerül. Az „ügy”, a nemes célkitűzés lehet egy alapítvány, kórház, rászoruló közösség, személy, család, vagy akár egy templom is.

December 5-én ünnepélyes megnyitó keretében vette kezdetét az egy hónapos rendezvény, ahol egyszerre gyúltak fel a karácsonyfák fényei. Azt ezt követő egy hónap alatt a látogatók ingyenes kulturális eseményeken, koncerteken vehetnek részt és megcsodálhatják a megalkotott ünnepi erdőt.

Talmácsiék is segítenek

Talmácsi Gábor együttműködő partnere, az Observer Médiafigyelő Kft. fája az Angyalok Erdejében Magyar Látássérültek és Mozgáskorlátozottak Sportszövetségét (MLMS) támogatja. Az Observer a rendezvény keretein belül megköszönte a MLMS két sportolójának a 2010-ben elért legjobb eredményeit. A két mozgássérült sportolót, Tóth Tamás 2010-ben aranyérmes paraúszót és Boronkay Péter magyar paratriatlonistát a kétszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok Kovács Katalin (magyar olimpiai bajnok kajakozó, 29 világbajnoki címével minden idők legeredményesebb női kajakozója) és Talma köszöntötte – további kitartásra buzdítva őket.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés

Trending