Csatlakozz hozzánk

Hírek

Motorosnap és sisakteszt a Slovakia Ringen

Egy nagyon gyors pálya és az X-lite versenysisakjai: ez vár rád július 11-én.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szöveg: EuroMotor Fotó: Nolan, X-lite

Próbáld ki, mit tudsz te, a motorod és az X-lite versenysisakjai a félelmetesen gyors Slovakia Ringen! Nyílt nap 2011. július 11-én a Road and Ride szervezésében.

A Road and Ride motorosnapot szervez 2011. július 11-én a Dunaszerdahely (Dunajská Streda) mellett található Slovakia Ringen, a rendezvényen kedvezményes áron lehet részt venni. A félelmetesen gyors szlovák pálya igazán kemény próba elé állít téged és a motorodat, ugyanakkor hatalmas élményt nyújt. Utóbbi igaz az X-lite versenysisakjaira, az X-802-re és az X-701-re is, s erről most te magad is meggyőződhetsz az EuroMotor Kft. jóvoltából.

Az X-lite kompozithéjas, kompromisszumentes versenysisakjaiban valami olyasmit élhetsz át, mint Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Carlos Checa vagy Marco Melandri a MotoGP- és a Superbike-világbajnokság futamain. A motorozási tudást sajnos nem tudják biztosítani, az érzés mégis hasonló lesz, ha jelentkezel az X-lite sisaktesztre.

Az olasz gyártó a profi versenyzők fejvédőinél csak a belsőt igazítja az egyéni igényekhez, Stoner és a többiek sisakjai külső felépítésükben megegyeznek a boltokban megvásárolható – és most a Slovakia Ringen kipróbálható – X-802 modellekkel. Az X-701 hasonlóan nagy élményt nyújt, hiszen az X-802 ennek a típusnak a továbbfejlesztéseként született meg.

A motorosnapra a Road and Ride honlapján lehet jelentkezni. Az X-lite sisakteszten csak a nyílt napra regisztráló motorosok vehetnek részt. A sisakok csak maszkban (helyszínen is kapható), kizárólag a versenypályán próbálhatók ki. A tesztsisakok a nap végén kedvezményes áron megvásárolhatók.

További információ az EuroMotor Kft. honlapján.


 

Comments

comments

Trending