Csatlakozz hozzánk

Hírek

Motorosnap és sisakteszt a Slovakia Ringen

Egy nagyon gyors pálya és az X-lite versenysisakjai: ez vár rád július 11-én.

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Szöveg: EuroMotor Fotó: Nolan, X-lite

Próbáld ki, mit tudsz te, a motorod és az X-lite versenysisakjai a félelmetesen gyors Slovakia Ringen! Nyílt nap 2011. július 11-én a Road and Ride szervezésében.

A Road and Ride motorosnapot szervez 2011. július 11-én a Dunaszerdahely (Dunajská Streda) mellett található Slovakia Ringen, a rendezvényen kedvezményes áron lehet részt venni. A félelmetesen gyors szlovák pálya igazán kemény próba elé állít téged és a motorodat, ugyanakkor hatalmas élményt nyújt. Utóbbi igaz az X-lite versenysisakjaira, az X-802-re és az X-701-re is, s erről most te magad is meggyőződhetsz az EuroMotor Kft. jóvoltából.

Az X-lite kompozithéjas, kompromisszumentes versenysisakjaiban valami olyasmit élhetsz át, mint Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Carlos Checa vagy Marco Melandri a MotoGP- és a Superbike-világbajnokság futamain. A motorozási tudást sajnos nem tudják biztosítani, az érzés mégis hasonló lesz, ha jelentkezel az X-lite sisaktesztre.

Az olasz gyártó a profi versenyzők fejvédőinél csak a belsőt igazítja az egyéni igényekhez, Stoner és a többiek sisakjai külső felépítésükben megegyeznek a boltokban megvásárolható – és most a Slovakia Ringen kipróbálható – X-802 modellekkel. Az X-701 hasonlóan nagy élményt nyújt, hiszen az X-802 ennek a típusnak a továbbfejlesztéseként született meg.

A motorosnapra a Road and Ride honlapján lehet jelentkezni. Az X-lite sisakteszten csak a nyílt napra regisztráló motorosok vehetnek részt. A sisakok csak maszkban (helyszínen is kapható), kizárólag a versenypályán próbálhatók ki. A tesztsisakok a nap végén kedvezményes áron megvásárolhatók.

További információ az EuroMotor Kft. honlapján.


 

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending